Ako ste jedni od onih koji preferiraju Nove godine slaviti u užem krugu svojih najdražih u toplom i ugodnom stanu, danas vam donosimo najbolju novogodišnju večeru koja će oduševiti sve prisutne, ali i vas same! U pitanju je nekoliko sljedova koji uključuju piće, grickalice, salatu, predjelo, glavno jelo i desert zbog kojih ćete poželjeti da se Nova godina slavi barem jednom mjesečno. Iako je riječ o skupljim namirnicama, mislimo da ipak svakih 365 dana zaslužujemo pojesti kamenice, kavijar, biftek i malo pršuta.
Novogodišnji jelovnik 2016. glasi:
Snack: Klasični founde sa sirom i krutoni uvijek su dobar početak odlične zabave!
Pića: Manhattan i Juniper berry šampanjac (recept se nalazi ovdje)
Predjelo u 3 slijeda: pečene kamenice sa slaninom / mini slane palačinke sa hrenom, vrhnjem i kavijarom / sušeni pršut kao čips
Glavno jelo: goveđi biftek pečen u pećnici s raguom od gljiva / zelena „zimska“ salata s đumbirom, senfom, medom i octom / „dvostruko“ pečeni krumpir (dva puta pečeni krumpir nadjeven s pireom od krumpira, vlasca i kiselog vrhnja)
Desert: Trifle od čokolade i naranče (recept se nalazi ovdje)