IKEA ima novi restoran u kojem si sami možete skuhati jelo

| |

“The Dining Club” IKEA

Trošenje dana u Ikei ne bi trebalo biti tako zabavno kao što je, no švedski proizvođač namještaja nekako je uspio proces kupnje žarulje pretvoriti u zabavan dan prikladan za cijelu obitelj. Sada je IKEA dodala još jedan izgovor da provedete dan u plavo-žutim mega-trgovina, a čim uključuje hranu, mi smo zainteresirani.

"The Dining Club" bit će prvi Ikein restoran u kojem ćete moći sami napraviti svoje jelo u skladu DIY Ikeinim duhom. Prvi takve vrste, novi koncept Ikeinog restorana vrata će za javnost otvoriti prvo u Shoreditchu u Londonu. Gosti će biti ohrabreni da iskoriste svoje unutarnje gurmane pripremajući inventivna jela za doručak, ručak ili večeru. Profesionalni kuhari će nadzirati ove impulzivne seanse kuhanja kako bi se osiguralo da su konačni produkti u skladu s Ikeinim visokim standardima. Naravno, sve će se to odigrati unutar kuhinje koju je dizajnirala IKEA i koja može ugostiti čak 20 gostiju. Cilj je oponašati stvaran obrok u domu, minus čišćenje.
 
"Kako ljudi u Velikoj Britaniji provode jako malo vremena kuhajući i objedujući zajedno, IKEA daje priliku svima da se izraze i impresioniraju svoje prijatelje u restoranu gdje će imati vlastitog sous chefa", stoji u priopćenju.

Još nema riječi o tome da li IKEA planira širenje novog koncepta restorana u svijetu, ali ako je prevelik broj rezervacija bio naznaka, očekujemo ga uskoro i u Hrvatskoj!