![](http://wall.hr/cdn/uploads/850x/2016/06/01c255b3/krostula.jpg)
Kroštula poziva ljubitelje gastro delicija da zajedno proslave prvih 100 dana u Zagrebu!
Omiljena gastro oaza brojnih Zagrepčana, nesvakidašnja pekarnica Kroštula s Cvjetnog trga, prvih 100 dana u Zagrebu proslavit će ove subote, 11. lipnja u vremenu od 11 do 13 sati besplatnom degustacijom vrhunskih specijaliteta koji ovu gastro priču razlikuju od mnogih drugih.
![](http://wall.hr/cdn/uploads/850x/2016/06/f89cc1c8/krostula-3.jpg)
«Pozivamo sve da nam se pridruže i isprobaju neke od naših specijaliteta. Iznenadite svoje najmilije besplatnim delicijama koje smo za vas pripremili ove subote!», pozvao je Zagrepčane Karlo Vulin, kreativni direktor Kroštule.
![](http://wall.hr/cdn/uploads/850x/2016/06/03594208/krostula-4.jpg)
Isprobajte ove subote besplatni radnički kruh, kroasane izrađene isključivo s maslacem bez margarina uz namaz po želji poput domaćeg džema ili Nutelle. Tu su za vas i kroštulini sendviči od kvalitetnih sirovina poput drniškog pršuta, domaće divljači ili talijanske mortadele, dok vegeterijanci mogu uživati u sendviču od tune ili avokada te bezglutenskim sendvičima. Nezaobilazan je i Kroštulin kruh pripravljen od najjednostavnijih sirovina od kojih se kruh radi, bez upotrebe aditiva, od kojih se neki rade i po dva dana kako bi polaganom fermentacijom dobili najbolji mogući okus i kvalitetu.
![](http://wall.hr/cdn/uploads/850x/2016/06/053dc783/krostula-2.jpg)