Fine dinning restoran Spinnaker u hotelu Valamar Riviera na porečkoj rivi u 2017. godinu zaplovio je punim jedrima u novom, elegantnom ruhu. Nakon preuređenja interijera, u veljači je ponovno otvorio vrata i – uz osvježene degustacijske menije i maštovita jela u à la carte ponudi – sada radi tijekom cijele godine. Maštovit meniji od kvalitetnih lokalnih namirnica, kombinacija vrhunskih istarskih i stranih vina te iznimna lokacija na starogradskoj rivi ovaj restoran čine pravom gurmanskom oazom.
Svježi plodovi iz Jadranskog mora te proizvodi s obližnjih farmi i šuma kao i svjetski poznati istarski tartufi, samo su neke od namirnica koje oduševljavaju goste. Za nezaboravan gurmanski užitak, svakodnevno brinu višestruko nagrađivani Valamarovi chefovi Goran Hrastovčak i Ivan Ergović. Uz odlične degustacijske menije i tjednu à la carte ponudu tu je i savršeno ukomponirana vinska karta sommeliera Sandija Parisa koja uz poznata istarska vina nudi i ekskluzivan izbor stranih vina, šampanjaca i pjenušaca.
Novim menijem restorana Spinnaker prevladava suvremena interpretacija istarskih jela uz zanimljive kombinacije kvalitetnih namirnica. Beefsteak s džemom od šumskog voća, goveđe obrazine u umaku obogaćenim smokvama i šumskim gljivama sa šparogama i pireom od poriluka te orada u umaku od limuna i kadulje oduševit će i najzahtjevnije gurmane. Ljubitelji slastica zasigurno neće ostati ravnodušni na sladoled od domaćih kupina na biskvitu od tamne čokolade i perlama od Terana ili Catalana kremu s citrusima i sorbetom od jogurta.
Kompletnom gastronomskom doživljaju i autentičnoj atmosferi, uz fantastičnu lokaciju na kojoj tijekom cijele godine možete uživati u nezaboravnom porečkom zalasku sunca, svakako doprinosi i novouređeni elegantni interijer. Iznimni okusi, autentična atmosfera i fantastična lokacija restorana Spinnaker pružaju nezaboravan gastronomski doživljaj domaćim i stranim gostima. Restoran je otvoren tijekom cijele godine od 12 do 22 sata.