10 nevjerojatno korisnih kulinarskih savjeta Gordona Ramsaya

| Wine and dine |

Gordon Ramsay

Glasni chef Gordon Ramsay, koji inače ima naviku profesionalne kuhare dovoditi do sloma živaca, odlučio je svoje veliko znanje prenijeti i na amatere kuhare predstavivši 10 najkorisnijih kulinarskih savjeta koji su potrebni svakom kuharu amateru.

U videu koji se nalazi ispod tako imate prilike naučiti kako se pravilno sjecka bilje kao što je na primjer bosiljak koji je "mekano bilje te ga je potrebno tretirati s poštovanjem", odnosno onako kako se Gordon NE odnosi prema kuharima u Hell's Kitchenu.

Također ćete moći naučiti kako:

  • učiniti voće zrelijim brže
  • očistiti i nasjeckati mango
  • oprati ostatke ljute paprike
  • skuhati krumpir
  • očistiti kivi
  • nasjeckati papriku
  • otkriti da li ananas truli
  • urezati meso
  • čuvati hranu svježom

I pazite na prste!