Planirate rezbariti bundevu? Odahnite, jer ovu Noć vještica vlada minimalizam

| Design |

Instagram / @homeyohmy

Narančasta, crvena, i crna boja, najčešći su izbor boja za Halloween, odnosno Noć vještica. Trend kojih se proteklih godina udomaćio i kod nas, onaj vezan uz rezbarenje bundeva za Noć vještica, ove godine napokon je postao minimalistički i umjeren.

U svijetlim i jednostavnim interijerima, pastelne boje bundeva najbolje se uklapaju u cjelokupnu atmosferu. Pobojajte bundevu u bijeli ili svjetlu nijansu sive boje. Izgledat će privlačno, a istovremeno će stvoriti i jesensku atmosferu u vašem domu. Za najbolji dojam grupirajte nekoliko bundeva različitih veličina.

Instagram / @maegabriel

Osim što izgleda dekorativno, bundevu možete i uposliti u vašem domu. Idealna je kao uteg za papir ako je manjih dimenzija, a one veće mogu poslužiti kao uteg za vrata. Ako se odlučite za bijelu boju, dodajte crne točkice ili je par puta poprskajte s natopljenim kistom kako bi dobili jednostavan, a opet upečatljiv efekt.

Instagram / @homeyohmy

Bundeve volimo i na našem blagavaonskom stolu, pogotovo kada su na našem tanjuru. Od finih i zdravih juhica, pa sve do kolača. Bundeve također možete iskoristiti i kao zanimljivu dekoraciju jesenskog stola. Pobojajte ih u pastelne i opuštajuće boje. 

Instagram / @homeyohmy