Novi Leggiero na Jarunu s dizajnerskim potpisom

| Design |

"Mjesta gdje odlazimo na kavu i druženje danas su postali puno više od običnog kafića", bila je misao vodilja Leggiero tima koji je prije nekoliko dana otvorio novu lokaciju na zagrebačkom Jarunu. Mjesta su to u kojima se danas posebna pažnja posvećuje interijeru i njegovom uređenju jer se gosti uvijek vraćaju tamo gdje im je ugodno.

Leggiero, Jarun - Studio Arhitektri

Osim uživanja u jedinstvenoj organskoj kavi, u jarunskom Leggieru možete uživati u svježe cijeđenim sokovima i mixovima, raznim smoothie ili proteinskim shakeovima. Dan je najbolje započeti uz svježe pečene kroasane ili toast, dok se tijekom dana možete zasladiti uz vrhunske slastice.

Leggiero, Jarun - Studio Arhitektri

Leggiero je tako postao omiljeno mjesto druženja, a domaćoj atmosferi svakako doprinosi i moderan dizajn kojega potpisuje studio Arhitektri. Jedino u Leggiero možete uživati u organskoj kavi ¡Tierra! intenso, espressu jakog okusa i intenzivnog mirisa te ugodne čokoladne note.

Leggiero, Jarun - Studio Arhitektri

Projektni zadatak bio je napraviti prostor koji će postati prepoznatljiv brend u kojem se neće osjetiti trendovski trenutak, nego opuštenost. Cilj je bio urediti interijer koji stvara osjećaj „doma". Osnovna zamisao uređenja bila je dominantan šank u travertinu, vječnih boja zidova smeđe, sive i bež s tamno sivim akcentima i snažnim prepoznatljivim valovitim stropom. Zid u samom prostoru služi kao svojevrsna dekoracija napravljena od drvenih i mdf letvica s biljkama, patchworka od tkanine ili drveta te crteža po zidovima.

Leggiero, Jarun - Studio Arhitektri