Zašto Taylor Swift, Betty White i serija Breaking Bad ulaze u Guinnessovu knjigu rekorda?

| Lifestyle |

Betty White
Betty White

Glumica Betty White ući će u Guinnessovu knjigu rekorda kao glumica s najdužom TV karijerom, a serija "Breaking Bad" kao najbolje ocijenjena TV serija u povijesti televizije. White (91), iza sebe ima veliki broj dostignuća, a sada je oborila i svjetski rekord kao glumica s najdužom TV karijerom, koja se proteže na čak 74 godine. Svoj debi imala je 1939. godine i od tada se pojavila u nekim od najpopularnijih TV serijala, poput "The Golden Girls", "The Mary Tyler Moore Show" i "The Carol Burnett Show". Trenutno glumi u serijalu "Hot in Cleveland" na TV Landu, a vodila je i dvije sezone skrivene kamere "Betty White's Off Their Rockers" na NBC-u, koja je nedavno otkazana. Također, ona je i najstarija osoba koja je vodila kultni "Saturday Night Live".

Breaking Bad
Breaking Bad

U Guinnessovu knjigu rekorda ući će i AMC-ova serija "Breaking Bad", i to kao najbolje ocijenjena TV serija, sa 99 od mogućih 100 bodova na stranici MetaCritic.com, koja obrađuje kritike vodećih kritičara. Gledate li i vi ovu izvrsnu seriju?

Taylor Swift
Taylor Swift

A da je zaista jedna od najpopularnijih glazbenica na svijetu , Taylor Swift potvrdila je dva puta se upisavši u novo izdanje Guinessove knjige rekorda. Mlada pjevačica tako je ušla u povijest jer ima najprodavaniji digitalni singl svih vremena, “We Are Never Ever Getting Back Together”, koji je do prvog mjesta liste stigao samo 50 minuta nakon što je objavljen. Istovremeno, Taylor je prvi ženski izvođač u povijesti koji je prodao više od 2 milijuna albuma za tjedan dana, što je učinila s albumom “Red”.