Započela je božićna čarolija u Zagrebu

| Lifestyle |

Brojne poznate dame uživale u raju blagdanskih dekoracija

Jučer je u zagrebačkom Avenue Mallu, u ekskluzivnom cvjetnom boutiqueu Ira održano druženje povodom početka adventskog razdoblja.

Blagdanski raj tako su posjetile  Bojana Gregorić Vejzović, Lana Banely Bara, Vanja Horvat, Edita Misirić, Ana Miščević, Csilla Barath Bastajić, Suzy Josipović Redžepagić, Mia Begović, Ljiljana Vinković, Renata Končić Minea, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Ana Miščević i Edita Misirić Vrkljan

Cvjećarnica i darovna galerija Ira u proljeće je ove godine otvorila svoj zagrebački showroom na preko 200 kvadratnih metara. U samo nekoliko mjeseci ova je adresa postala jedna od najpopularnijih lokacija u gradu za kupovinu cvijeća, buketa, vaza, svijećnjaka, porculanskog posuđa, raznih ukrasnih dekoracija za dom, namještaja, dizajnerske rasvjete i dekoracija za vjenčanje. 

Advent u Iri

Sada, u predblagdansko vrijeme Irin showroom se transformirao u blagdansko ruho i od samog ulaska vodi vas božićnom čarolijom u neki drugi svijet. Gotovo tisuću prekrasnih artikala vezanih blagdane oduševili su svaku damu, ali i muškarca na ovom događanju - od predivnih kuglica za bor, borova, raskošnih božićnih zvijezdi, svetih obitelji, blagdanskog posuđa, savršenih adventskih vijenaca do ostalih dekoracija za uređenje doma. 

Advent u Iri

Inače, Ira Commerce je veliko veleprodajno poduzeće te poznati hrvatski lanac cvjećarni i darovnih galerija koje obožavaju mnoge Hrvatice i radi kojih su do proljeća, kada se Ira otvorila i u Zagrebu posezale u Split i Dugopolje.  

Advent u Iri

Sigurni smo da kada jednom uđete u Iru, često ćete se u nju vraćati.