"Zagrebačka božićna bajka 2" sa sobom je donjela prvi snijeg!

| Lifestyle |

Ove je subote zagrebački advent uveličalo i veliko otvorenje programa "Zagrebačka božićna bajka 2"  na kojem nas je i ove godine dočekao prvi snijeg te bogati program na lokaciji glavnog zagrebačkog trga. 

Zagrebačka božićna bajka 2

U sklopu ove šarmantne lokacije među borovima i snijegom krije se i novi pivski trg powered by Karlovačko gdje možete kušati i burgere branda “Chef” poznatog kuhara Ivana Tomaševića, a božićnim hitovima i jazz pop standardima zabavljali su nas Joe Pandur & Jedis of Retro. Bilo je pravo zadovoljstvo posjetiti i Kronplatz Apres ski kućicu koja uz ponudu toplih Bombardina oduševila kako parove tako i mališane koji su se slikali na originalnoj žičari staroj 35 godina za ovu priliku dopremljenoj u Zagreb. 

Zagrebačka božićna bajka 2

Osmijeh na lica izmamila je i prigodna velika kugla za snijeg koja je u svojoj unutrašnjosti krila novi, premijerno postavljen, Citroen C3. Ipak, najveće veselje izazvao je prvi snijeg koji su organizatori priredili uz pomoć topova te tako izazvali pravu poplavu popularnih selfie-ja  među posjetiteljima. Među poznatijim licima našli su se Tomo in der Muhlen, Iva Balent, Tomo Ricov, Antonio Franić te Boško i Iva Balaban. 

Zagrebačka božićna bajka 2

Treba napomenuti kako je program organiziran svakodnevno gdje će nastupiti bendovi poput entuzijastičnih Groovy Cakesa, retro banda Boom Pacha Boom, hrvatskih Andrew sistersa Gelato Sisters pa sve do fenomenalnih, uvijek voljenih Songkillersa čiji je nastup predviđen za 30.12.

Zagrebačka božićna bajka 2

Uz sve ove bogate i zanimljive sadržaje, gurmane treba uputiti na bogatu gastronomsku ponudu slavonskog Dobra i Slavonsku ili Dalmatinsku kućicu na kojima možete probati vrhunske autohtone proizode. Za slatki kutak tu su fritule spravljene po originalnoj recepturi bake Marije, te kućica Slatka tajna. 

Zagrebačka božićna bajka 2