Zagreb je dobio novu IT destinaciju za cvijeće i darove

| Lifestyle |

Brojne poznate dame uživale na otvorenju ekskluzivnog cvjetnog boutiquea

Jučer je u zagrebačkom Avenue Mallu otvoren ekskluzivan cvjetni boutique Ira, a otvorenju su prisustvovale brojne dame iz javnog života. Pravi raj za žene u obliku cvjećarnice i darovne galerije na preko 200 kvadrata svakoj će ženi izmamiti osmijeh na lice, a sinoć su u njemu uživale Leonarda Boban s djecom Gabrijelom i Ružom, Edita Misirić, Petra Kurtela, Suzy Josipović Redžepagić, Iris Androšević, Jasmina Bagarić i mnogi drugi. 
Otvaranje ekskluzivnog cvjetnog boutiquea Ira

Preko tisuću prekrasnih artikala izloženo je u ovom zasigurno najljepšem showroomu u gradu – od ogromnih aranžmana s umjetnim cvijećem, vaza, svijeća i svijećnjaka, najfinijeg porculanskog posuđa i raznih ukrasnih dekoracija za svaki dom do prekrasnog namještaja i dizajnerske rasvjete. Prostor ove ekskluzivne cvjetne i darovne galerije krase i veliki izlozi uređeni prema stilovima i tematici, a jedan dio prostora rezerviran je za svježe cvijeće. 

Suzy i Sarah Josipović s Katarinom i Jelenom Majić iz Ire

Ono što će posebno razveseliti mnoge dame je prekrasan dio asortimana za vjenčanja te sezonska dekorativna i ukrasna ponuda, za blagdane poput Božića i Uskrsa koja će se moći pronaći u Iri.  

Otvaranje ekskluzivnog cvjetnog boutiquea Ira

Inače, Ira Commerce je veliko veleprodajno poduzeće te poznati hrvatski lanac cvjećarni i darovnih galerija koje obožavaju mnoge Hrvatice i radi kojih su do sada posezale u Split i Dugopolje, a koja im je od sada dostupna i u Zagrebu. 

Otvaranje ekskluzivnog cvjetnog boutiquea Ira

Sigurni smo kako će i zagrebačka Ira postati omiljena darovna destinacija za mnoge dame u gradu, ali i šire.

Otvaranje ekskluzivnog cvjetnog boutiquea Ira