Yoga u kojoj je dozvoljeno psovanje i vrištanje postala je novi trend

| Lifestyle |

Instagram / @bodiesofdubai

Jeste li jedna od onih osoba koje ne mogu zamisliti ništa gore od pronalaska puta prema samima sebi u potpunoj tišini nekih od tipičnih yoga poza? Onda je upravo Rage Yoga idealna za vas.

Umjesto mantre i tihe zen glazbe, Rage Yoga ponudit će vam Metal i Metallicu. Da, dobro ste čuli! Što se tiče tehnike izvođenja vježba Rage Yoge, ona se temelji na poznatoj Vinyasa Yogi koja zahtjeva puno snage, energije i dinamike. Jedina razlika je u tome što dok zauzimate redovne yoga poze, u slučaju Rage Yoge dozvoljeno vam je glasno psovanje, vrištanje, a i pokazivanje srednjeg prsta nije isključeno. Zvuči zanimljivo zar ne?

Cilj Rage Yoge je poboljšanje snage i fleksibilnosti, kao i ispoljavanje svih negativnosti i ljutnji koje su se u vama nakupile.

Instgaram / @flo

Rage Yogu izumila je Kanađanka Lindsay Istace. Nakon bolnog prekida veze bila je u potrazi za načinom kako ispoljiti sve negativnosti i ljutnje kako bi nadvladala svoj ljubavni brodolom. I u tome je uspjela, a mi joj zahvaljujemo jer sada postoji novi genijalan način da se riješimo ljutnje, a usput dobijemo utegnuto tijelo. 

Nažalost, ako ste zainteresirani za Rage Yogu moramo vam reći da kod nas još uvijek ne postoje satovi, jer su dostupni samo u Kanadi. Ipak, dobra vijest je ta što se možete priključiti online predavanjima