WellBe Stress Therapy narukvica najnoviji je način borbe protiv stresa

| Lifestyle |

The WellBe
The WellBe

 Ostati smiren u svakoj situaciji je u teoriji super jednostavno, ali u praksi - i ne baš. Pogotovo kad vam šef visi iznad glave, klinci opet šaraju po zidu, telefon vam ne prestaje zvoniti i sinoć ste spavali ravno četiri sata. Upravo je za takve situacije stvorena WellBe narukvica ($149), novi digitalni izum čiji je cilj osvijestiti vas o vlastitom levelu stresa. I navodno, stvarno djeluje!

Što je ovo? Razmišljajte o WellBe narukvici kao Fitbitu za stres. Stavite narukvicu, skinite besplatnu aplikaciju i sinkronizirajte ju s telefonom. Ona će zatim mjeriti i pratiti vaš level stresa svakog sata te ga označiti od 0 (najmanje ste pod stresom) do 100 (najviše ste pod stresom) i to prema razmaku između otkucaja srca. Najcool dio tek slijedi: koristi informacije iz vašeg online kalendara kako bi napravio poveznicu između vašeg rasporeda i vašeg levela stresa. 

Ali neće li nas to učiniti još više nervoznima? Da, možda. Ali umjesto da se žalimo na vlastiti level stresa i ništa ne poduzimamo u vezi toga, WellBe nudi seriju brzih meditacijskih vježba koje će u kriznim situacijama odmah spustiti level stresa na početnu razinu. Naravno da narukvica neće u sekundama ukloniti stres iz vašeg života, ali pomoći će vam da se sami istrenirate kako se nositi s njime i kako ga držati pod kontrolom.