Večer vina, zalogaja i jazza u OXBO-u

| Lifestyle |

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb u svom novootvorenom Oxbo Wine Baru započeo je sezonu after work partya četvrtkom, a već prvi je otvoren ekskluzivnom promocijom novog singla „Eastern Magic“ vrhunskog glazbenika Igora Geržine i poznate saksofonistice Magdalene Chovancove.

Večer vina i jazza u hotel DoubleTree by Hilton Zagreb

Tako su jučer mnogobrojni gosti uživali u druženju nakon posla uz degustacije, promocije, kvizove, DJ-a i druga iznenađenja. Vrhunski glazbenik Igor Geržina i poznata saksofonistica Magdalena Chovancova nastupili su uz pratnju Roberta Fertla na gitari i Jurice Leikauffa na klavijaturama te rasplesali brojne fanove smooth jazza i predstavili novi singl „Eastern Magic“.

Večer vina i jazza u hotel DoubleTree by Hilton Zagreb

Osim druženja s vrsnim glazbenicima, gosti su uživali u posebnoj ponudi vrhunskih vina na čaše i ukusnim zalogajima pripremljenim u kuhinji poznatog i cijenjenog OXBO restorana.

Naš prijedlog je da posjetite OXBO Wine Bar u prizemlju hotela DoubleTree by Hilton četvrtkom i osjetite pozitivnu atmosferu druženja uz vrhunsku glazbu, vino i hranu te se opustite s kolegama s posla.