Učinite svoj šampanjac ili pjenušac još boljim uz pomoć 5 trikova

| Lifestyle |

Zašto ne biste ove Nove godine svojem pjenušcu ili šampanjcu dodali svježi obrat s inventivnim dopunama klasičnog koktelskog repertoara? Vrlo je jednostavno, a pamtit ćete ga cijele godine. Potpuno smo zaljubljeni u ovih 5 neobičnih dodataka pjenušavom vinu koji će ga učiniti boljim, zabavnijim i svakako ukusnijim. U nastavku pročitajte o kojim je sastojcima riječ te saznajte recepte.

Bilje

Novogodišnji pjenušac

Dotjerate svoje pjenušavo piće pomoću grančice ružmarina ili kadulje. Ukusan miris dodat će zanimljiv cjelokupan doživljaj ispijanja pjenušca u ponoć, a izgled čaše kao da se nalazite na najluksuznijem tulumu ikada. Pročitajte recept na Style Within Reach.

Brusnice

Novogodišnji pjenušac

Ova šarena kombinacija brusnice sa slatkim jednostavnim anisovim sirupom iznimno je zanimljiva i ženstvena. Bobice imaju niži glikemijski indeks od ostalog voća pa ako ste u potrazi za nečim što nije pretjerano slatko, pročitajte recept na Dishing Up the Dirt.

Slatki pire

Novogodišnji pjenušac

Klasični venecijanski Bellini traži pire od bijele breskve, ali svi smo za upoznavanje novih teritorija i pjenušavih koktela.. Napravite poslijepodnevni aperitiv kombinirajući jednake dijelove prošeka, cava ili šampanjaca/pjenupća s jednostavnim i svježim pireom napravljenim po vašem izboru. Prikazani pire napravljen je od maline i breskve i apsolutno će osvojiti bilo koji tulum. Pročitajte recept na Sweet Peas and Saffron.

Gorke šećerne kocke

Novogodišnji pjenušac

Koktel od pjenušca je savršen za stranku od pića, no kocke šećera s pelinom su genijalne, da ne spominjemo kada su u roza boji. Ubacite jednu kocku u čašu šampanjca i neka odbrojavanje krene. Pročitajte recept na Provincial Reclaiming.

Nar

Novogodišnji pjenušac

 Zbog zraka, ove će slatko-kisele bobice plutati na površini šampanjca, a u ustima poput pravih bombi činiti eksploziju okusa koju nećete zaboraviti cijele godine.