Trenirajte kod kuće uz najbolje YouTube kanale

| Lifestyle |

Instgaram / @victoriabeckham

Ako novogodišnja rezolucija o kretanju u teretanu nije bila uspješna, YouTube će vam pomoći u tome. Odlazak u teretanu zna biti naporan, a vježbanje kod kuće idealna je zamjena.

Uz pametne telefona, tablete i televizore, više ne postoji razlog zašto ne biste mogli svoje tijelo dovesti u formu i iz vlastitog doma. Izbor YouTube kanala namijenjenih isključivo vježbanju kod kuće je velik, a mi ćemo vam olakšati pronalazak onog idealnog.

Preporučujemo da počnete lagano, s jednostavnim Pilates vježbama koje će tonirati vaše mišiće i pripremiti vas za dane intenzivnijeg vježbanja. Popsugar Fitness ponudit će vam vježbe za sve skupine mišića, za dane lakšeg, kao i onog intenzivnijeg treninga.

25-Minute Pilates Workout to Tone Your Abs, Butt, and Arms | Class FitSugar

Za one koji su se pribilježili da će vježbati yogu u novogodišnjoj rezoluciji, yoga s Adrienom bit će korisna. Njezin kanal nudi vam vježbe za početnike kroz 31 dan. Za to vrijeme ćete savladati osnove, ojačati svoje tijelo te se naučiti nositi sa stresom.

Revolution - Day 1 - Practice Ease - Yoga With Adriene

XHIT Daily kanal je za hrabre. Niti jedan program ne traje duže od 15 minuta, a ipak ga preživljavaju samo hrabri. Intenzivni kardio za gubitak kilograma, idealan je za početak, a sagorijeva masti i satima nakon treninga.

Cardio Workout: How to Lose Weight

Ako je cilj podignuta i tonirana stražnjica, BeFiT kanal je idealan za vas. Pratite 30 dana program Fat Burn i vaš najdraži pogled u ogledalo bit će onaj na stražnjicu. Program je toliko jednostavan da ga možete prakticirati bilo gdje.

30 Day Fat Burn: Legs and Butt Shaper Workout

Kanal Tone It Up vode prijateljice Karin i Katrina koje će postati prava motivacija za vas. Sve vježbe su jednostavne, ali učinkovite. Trening je podijeljen po skupinama mišića kao i ciljevima poput sagorijevanja masnoće ili istezanja. Također na kanalu se nalaze i savjeti o prehrani i detoksikaciji.

Strong & Sexy Arms Mashup Workout!