Zagrebački hotel DoubleTree by Hilton osvojio prestižnu nagradu

| Travel |


DoubleTree by Hilton

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, osvojio je prestižnu Hiltonovu nagradu "Hospitality award of excellence" (Nagrada za izvrsnost uslužnosti) za 2015.g. za regiju Europa, Bliski istok i Afrika.   

Nagrada je dodjeljena nakon provedenog istraživanja koje Hilton provodi tijekom cijele godine, uz pomoć Hiltovonog alata SALT. Ovaj alat ocjenjuje razinu uslužnosti osoblja u svakom području, razinu tehničke opremljenosti hotela, razinu dosljednosti u brend standardima, razinu efikasnosti u rješavanju problema gostiju, te razinu sveukupnog doživljaja kojeg gost dobiva boravkom u određenom hotelu unutar grupacije Hilton. Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, u EMEA regiji, po svim navedenim segmentima ostvario je najbolje rezultate. 

DoubleTree by Hilton
 

“Ovo je veliko priznanje svim našim zaposlenicima jer nagrada reflektira upravo njihovu predanost poslu kojeg rade s ljubavlju i strpljenjem. Pazimo na svaki detalj, u svakom segmentu i zato nam je drago što su to prepoznali i rezultati istraživanja provedeni na gostima koji su kod nas odsjeli. Tu nema subjektivnog utjecaja već se kvaliteta mjeri u brojkama i postocima. Ovo je veliki poticaj i obaveza za naš daljni rad. Drago nam je da smo uzor među 440 DoubleTree hotela te da uspješno promičemo kvalitetno hotelijerstvo” – ističe direktorica, Josipa Jutt Ferlan.

DoubleTree by Hilton

Hotel DoubleTree by Hilton Zagreb, na domaćem tržištu posluje već 3 godine i nositelj je kategorije Business / Poslovni hotel. Pored vrhunski opremljenih 152 sobe i 6 dvorana za sastanke, gostima nudi jedinstveni kulinarski doživljaj OXBO restorana koji je prepoznat po ponudi najboljih steakova, wine bar te luksuzan Fitness i SPA centar s bazenom i pogledom s 10.kata.