Split i Hvar preplavljeni gostima Ultra festivala

| Travel |

Ultra Europe Festival

Ultra Europe ponovno ruši rekorde i potvrđuje status dosad najvećeg međunarodnog glazbenog događanja u Hrvatskoj. Na već podugu listu izvođača upisali su se i trenutno jedan od najtraženijih sastava Knife Party te Alesso, koji sa svojim nastupima uživo nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Treća će pozornica pod nazivom UMF Radio biti rezervirana za preko 20 nadolazećih imena uključujući i četiri DJ-a koji su osigurali svoje mjesto na festivalu pobjedom na DJ natječaju na Facebook stranici Ultra Europe. Preko 35.000 inozemnih gostiju željnih zabave i plesa dolaze u Split i Hvar i to iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke i Austrije, ali i iz prekooceanskih država poznatih po jakoj elektronskoj sceni, poput SAD-a, Kanade i Australije. Među njima su i mnogobrojne međunarodne zvijezde, a već se nekoliko dana priča da su svi smještajni kapaciteti u okolici Splita i na Hvaru zakupljeni. Računa se kako će preko 60.000 ljudi ovaj vikend plesati uz Ultra Europe festival na Hvaru i u Splitu.

Ostalo je još samo par dana do festivala, a mi smo doslovno obasipani riječima hvale i potpore sa svih strana svijeta što nam je dalo dodatni poticaj da napravimo uistinu najbolji mogući provod i prikažemo Split i Hvar, ali i Hrvatsku kao odredište koje nudi više od mora i sunca. Vjerujemo da će posjetitelji biti zadivljeni  neviđenom razinom produkcije, a Split i Hvar će ih kao i ostale turiste s oduševiti svojom prirodom i poviješću. Raduje nas i činjenica o gotovo rasprodanim i popunjenim smještajnim kapacitetima na obje festivalske lokacije, komentirao je Joe Bašić, direktor tvrtke Adria MM Produkcija.

Po uzoru na američku inačicu ovog festivala, uvest će se prijenos uživo preko YouTube UMF TV kanala u trajanju od preko 20 sati, a očekuje se i ponovno obaranje rekorda najgledanijeg glazbenog prijenosa na internetu. Ujedno će oni koji nisu u mogućnosti pratiti YouTube kanal moći gledati prijenos uživo na programu RTL 2 u petak i subotu od 23:20 sati do 05:00 sati. Vidimo se na Ultra Europe Festivalu!