Slavni modni dizajneri otkrili su IT turističke atrakcije za 2016. godinu

| Travel |

IT turističke atrakcije otkrivene od strane svjetskih modnih dizajnera

Luksuzne modne kuće poznate su po predviđanju novih trendova i stilova za novu sezonu, no njihova moć predviđanja nije ograničena samo na odjevne predmete i modne dodatke. U posljednjih nekoliko godina, kultni brendovi mijenjaju domaći teren za daleke egzotične destinacije kako bi pokazalo svoje nove kolekcije, pogotovo kada je riječ o cruise kolekcijama.

Prošle godine, Dior je svoju cruise kolekciju prikazao u Palais Bullesu u Théoulea-sur-Meru u Francuskoj te tako osim definiranja stila, definirao i destinaciju kao IT turističku atrakciju. Prema The New York Timesu, nove će se cruise, odnosno resort revije predstaviti na nekim od najljepših turističkih atrakcija na svijetu. Nastavite čitati kako bi istražili IT odredišta 2016. godine prema svjetskim modnim dizajnerima.

Niterói Muzej suvremene umjetnosti, Brazil

 Niterói Muzej suvremene umjetnosti, Brazil

Nicolas Ghesquiere, kreativni direktor Louis Vuittona, objavio je tijekom vikenda da će se cruise 2017 modna revija održati u zadivljujućem Niterói Muzeju suvremene umjetnosti u Rio de Janeiru u Brazilu. Modernistička struktura koja podsjeća na svemirski brod, sastoji se od zasebnog oblika lebećeg eksterijera i jarko crvenog puteljka koji vodi do zgrade. Muzej je smješten na litici s pogledom na ocean, što ga čini jednim od najpopularnijih atrakcija u Riju.

Blenheim Palace, Engleska

 Blenheim Palace, Engleska


Dior cruise show će se održati u Blenheim Palaceu u Oxfordshireu u Engleskoj. Ponosna barokna građevina opisana je kao britanski Versailles, s velikim vrtovima, bogatim interijerom i s jednim od najvećih labirinata na svijetu.

Havana, Kuba

Havana, Kuba

Karl Lagerfeld voli putovati u inozemstvo. U prošlosti, održao je Chanel reviju u Seulu, Salzburgu, Dubaiju i Dallasu. Sljedeća postaja: Havana, Kuba. Otkako je Amerikancima ukinuta zabrana dolaska za Kubu, šareni je raj postao savršena destinacija za turiste, ali očito i za Dior. Cruise kolekcija 2017 bit će prikazana 3. svibnja na tajnom mjestu koje će kasnije otkriti.

Westminster Abbey, Engleska

Westminster Abbey, Engleska

Milanska modna kuća Gucci pokazat će svoju cruise kolekciju u jednoj od londonskih najlegendarnijih zgrada: .Westminsterskoj opatiji. To će biti prva modna revija koja će se održati u 926 godina staroj crkvi, koja inače ugošćuje povijesne događaje poput vjenčanja princa Williama i vojvotkinje Catherine.