Savladajte vještinu pakiranja pomoću ova 3 savjeta

| Travel |

Savladajte vještinu pakiranja pomoću ova 3 savjeta

Kada je u pitanju kako savladati vještinu pakiranja, malo tko zna trikove zanata bolje od stjuardesa. Nakon stotina sati u zraku, one su neiskorišteni izvori informacija i savjeta kako najbolje spakirati svoju prtljagu. Iz Conde Nast Travelera razgovarali su s tri stjuardese kako bi saznali njihove najbolje čuvane prtljažne tajne. Usavršite svoje pakiranje slijedeći njihova tri vrhunska organizacijska savjeta.

Uvijek prvo spakirajte teške stvari

Jedan od najjednostavnijih, ali često zaboravljeni savjeta za pakiranje jest da najteže predmete pospremite prve na dno kovčega, točnije na kraći kraj gdje se nalaze kotači. Tako ćete lakše moći voziti svoj kovčeg ako se uteg nalazi na toj strani. Stjuardese tamo stavljaju svoje cipele i toaletne potrepštine, što čini iznenađujuću razliku dok su u zračnoj luci u tranzitu.

Pametni punjači

Punjači su nužni na putovanjima pa stjuardese koristite ovaj zgodan savjet kako ne bi zauzimale svoj dragocjen prostor - spakirajte jedan mali izlazni produžetak koji jedan izlaz može pretvoriti u tri USB priključka, što eliminira potrebu za dodatnim utikačima i punjačima. Tako su vam potrebni samo USB kablovi, a ne i dodatni punjači.

Uvijek ponesite šal/maramu

Bez obzira na vaše odredište, stjuardese tvrde da se jedna stvar uvijek mora naći u vašoj ručnoj prtljazi: veliki šal ili marama. Ogrnite se preko ramena ako vam je hladno ili ga/je koristite kao deku ili pak ga/je smotajte kao jastuk.