Putovanje iz snova Kristijana Iličića na Sejšele

| Travel |

Kada iza sebe imate putovanja u preko 60 država onda ste zasigurno osoba čije savjete i dogodovštine s putovanja treba poslušati.

Kristijan Iličić ovog puta uputio se na Sejšele, poznatu turističku destinaciju za odmor na suncu i pješčanim plažama. Iako Kristijan preferira putovanja u slabije razvijene države koje su još uvijek zadržale autentičnost i nisu turistička središta, oduševio nas je novi video koji je snimio na Sejšelima. Za sve ljubitelje putovanja, Kristijanov blog kristijanilicic.com, glavno je mjesto prikupljana informacija, a za sve koji ostaju kod kuće način da barem na kratko otputuju mislima na jednu od destinacija koje je Kristijan posjetio.

Otočna država Sejšeli nalazi se u Indijskom oceanu, a upravo tamo su princ William i Kate Middleton proveli svoj medeni mjesec. Pravi raj na zemlji, a ako si ne možete priuštiti putovanje do nama jako udaljenih Sejšela, nadamo se da će vam Kristijanov video donijeti djelić atmosfere s ovih otoka iz snova. 

Kristijan Iličić, poznati travel bloger, uputio se na Sejšele, a kako se je tamo proveo možete provjeriti u savrše 3 minute videa kojeg je snimio na putovanju.