Ove kućice na drvetu lako možete iznajmiti

| Travel |

Alessandria, Italija

U potrazi za avanturom i luksuzom, Airbnb ponudio nam je upravo to što smo tražili - 3 glamurozne kućice na drvetu u kojemo se zaljubili na prvi pogled. Od udobnog gnijezda smještnog nedaleko od gradske vreve do romantičnog utočišta s pogledom na planine - sve ćete to moći pronaći na našem popisu koji se sastoji od 3 neodoljivih kućica na drevetu koje možete iznajmiti putem Airbnba po sasvim razumnoj cijeni.

Prva kućica koju imate priliku vidjeti iznad na fotografiji nalazi se u Alessandriji u Italiji. Noćenje iznosi 161 dolar, a uključuje šarmantan pogled na planinski lanac, WiFi, otvoreni bazen i mnoštvo talijanskih vinarija u svega nekoliko kilometara. Kućica je okružena velikim vrtom, stoga budite sigurni da će vas osvojiti i mirisima koji okružuju imanje.

Alessandria, Italija

Atlanta

Atlanta

Ova je kućica na drvetu pogodna ako želite iskoristiti najbolje od oba svijeta. U dubini Georgia šume, a zapravo samo nekoliko minuta od centra Atlante, nalazi se "skriveni dragulj", opisan od strane domaćina. Nedavno izabran kao najpoželjniji smještaj na svijetu po Airbnbu koštat će vas 350 dolara po noćenju.

Atlanta

San Francisco

San Francisco

Za 275 dolara po noćenju, praktičnost ove kućice na drvetu s pogledom na zaljev vrijedi tih novaca. Smještena u mirnom, šumovitom kanjonu tek 15 minuta od grada i samo nekoliko koraka udaljen od vlaka koji vodi do centra grada. Tihi ocean i Silicijska dolina udljeni su samo nekoliko minuta vožnje slikovitim krajolikom. I da - interijer je uređen kalifornijskim šik stilom baš kao što biste očekivali.

San Francisco