Ovaj tjedan nas čeka "Love Love Beach Festival"

| Travel |

Beach club Noa Novalja

Hrvatski Jadran je na mnogim svjetskim top listama turističkih destinacija zaslužio titulu najljepšeg mora svijeta. Dičimo se sjajnom turističkom ponudom, gastronomijom, kulturom, odličnom ponudom glazbenih događanja, ali možemo li, zaista, atraktivnošću klubova parirati jednom Sky Baru u Beirutu ili čuvenoj Reini na obalama Bospora?

Izgleda da možemo, jer na Zrću se pojavio Noa beach club, oaza dnevne i noćne zabave, klub koji je ljestvicu zaista podigao visoko i koji vjerojatno zaslužuje titulu najljepšeg kluba na Jadranu. Po svojoj ljepoti i atraktivnosti, NOA je jedini klub Zrća, a vjerojatno i jedini klub Jadrana uz koji bi i Beyonce i Jay Z rado pristali svojom jahtom, fotografirali se pa brzinski i ushićeno dijelili fotografije na društvenim mrežama, sve to zapapreno superlativima.

Beach club Noa Novalja
Beach club Noa Novalja

Klub ulazi u treću sezonu, s impresivnom listom DJ-a u prethodnim ljetima i glazbenim senzacijama koje tek dolaze. Nezaboravno glazbeno iskustvo garantirano je vrhunskom selekcijom DJ-a, prvoklasnim sustavom zvuka, 3D projekcijama, laserskim showom u kombinaciji s atraktivnim plesačima i performerima. Osim toga, klub nudi pet velikih šankova, vez za jahte, VIP i lounge odjeljke, bazen, stolove za masažu i još mnogo toga.

Sezona se otvara Love Love Beach Festivalom, koji se u NOA-i događati ovaj nadolazeći tjedan od 3.7. do 5.7. programom Bears & Honey, Analogte nastupom čuvenog Joris Voorna!

Prvog dana „Love Love Beach Festivala“ (3.7.) nastupa fenomenalni Blacksoul, vodeći hrvatski DJ, producent i vlasnik labela Blacksoul Music. Ovog ljeta u NOA-i predstavlja svoju četvrtu ediciju programa "BEARS & HONEY". Nakon niza senzacionalnih kontinentalnih nastupa, medvjedi konačno ulaze u koncept Zrća. NOU će zapaliti regularna DJ postava, Blacksoul i Kal-El, te posebni gosti iz susjedne nam Italije - popularni dvojac Nice7!

Beach club Noa Novalja
Tom Blacksoul Bears and Honey

Momci iz Nice7 poznati su po svojim sunčanim turnejama, raznim hitovima izdanim na labelima Defected i Noir Music, kao i atmosferi koju posebno kroje za svaki svoj event! S obzirom da im je ovo prvi nastup na našoj obali, očekujemo svježe hitove iz njihove vlastite produkcije, kao i probranu house glazbu za sve ljubitelje underground zvuka! Nice7 su ujedno i dobitnici Beatportove nagrade za najbolji Tech House duo u 2012. godini - nagradu koju po svemu sudeći ponovno preuzimaju i ove godine!

Središnji dio festivala (4.7.) rezerviran je za program Analog, u sklopu kojeg nastupaju četiri sjajna NOA-ina rezident DJ-a, koji će i ovog ljeta zapaliti Zrće, a to su Mony, Luca Montecchi, Aldo Morro i Don Tom.

I na kraju, zadnjeg dana festivala (5.7.) nastupa ime koje će poput magneta privući brojne poklonike vrhunskog partijanja i sve ostale glazbene znalce – čuveni i jedinstveni Joris Voorn, globalni teškaš DJ scene, te jedan od najrelevantnijih techno producenata svog vremena. Publiku će najprije zagrijati mladi i talentirani Ivica Petak, a onda će stvari u svoje ruke uzeti veliki Voorn. Njega zaista zaista ne treba posebno predstavljati, pa je dovoljno reći da je posljednjih godina svojim nastupima pokorio publiku u Europi, Japanu, Hong Kongu, Kini, Singapuru, Australiji, Rusiji, Brazilu, Kolumbiji, Izraelu, Detroitu, Chicagu i New Yorku.

Vrhunac ovoljetne zabave bit će se 6. kolovoza kada počinje spektakularan glazbeni karneval Circus Maximus. Tada u NOA-i nastupaju Laidback Luke, SuperMartXe te globalna glazbena senzacija, Calvin Harris, čovjek koji je u posljednjih nekoliko godina osvojio sve svjetske glazbene nagrade koje se uopće daju osvojiti i čiji hitovi ne silaze s broja jedan svih globalnih glazbenih ljestvica.