Opustite se u najromantičnijim hotelima svijeta

| Travel |

Poznata stranica posvećena putovanjima, TripAdvisor, provela je veliku anketu povodom Valentinova gdje su korisnici iz cijeloga svijeta mogli odlučiti o deset najromantičnijih hotela na svijetu. 

Mnogi od ovih hotela smješteni su na rubnim dijelovima određenog kraja u srcu netaknute prirode. Neki nude bazene (otvorenog/zatvorenog tipa) s običnom ili pak morskom vodom, a neki idu toliko daleko da u sklopu smještaja apartmana ili vile imaju i prirodne bazene za korištenje. 

Zemlja s najviše romantičnih hotela kako su ih okarakterizirali putnici je upravo Grčka s njih čak 10, a slijede je Maldivi pa Južna Afrika. Na prvom mjestu svih hotela našao se The Place Koh Tao na Tajlandu. Ovaj luksuzni hotel nudi 5 luksuznih butik vila u samom srcu tropske prašume, a svaka od njih ima svoj prirodni bazen za korištenje uz još mnoge druge mogućnosti.

Kada malo bolje pogledate dolje rangiranih top 10 hotela, nije teško zaključiti zašto su baš oni odabrani od strane putnika iz cijeloga svijeta kao najromantičniji. Jednostavno - raj na zemlji.

1. The Place Luxury Boutique Villas, Koh Tao, Tajland

2. Akademie Street Boutique Hotel and Guesthouse, Frans, Južna Afrika

3. Anastasis Apartments, Imerovigli, Grčka

4. Aia Mattonata Relais, Siena, Italija

5. Astra Suites, Imerovigli, Grčka

6. Lindos Blu, Lindos, Grčka

7. Baros Maldives, North Male Atoll, Maldivi

8. Veligandu Island Resort and Spa, North Ari Atoll, Maldivi

9. Al Maha Desert Resort, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

10. 2Inn1 Kensington, Cape Town Central, Južna Afrika