Novi Spa Hotels&Resort danas otvara svoja vrata

| Travel |

Ne morate putovati izvan Hrvatske, luksuz vas čeka u Novom Vinodolskom!

NOVI SPA HOTELS & RESORT, jedinstveni luksuzni resort na našem Jadranu, smješten na samoj plaži, gdje se ljepote kristalno čistog Jadranskog mora i nezagađenih šumovitih obronaka u zaleđu mješaju s bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, s prvim danima proljeća ponovo otvara svoja vrata...

Neodoljive i pristupačne ponude već za Uskrs i prvosvibanjske praznike!

Svim gostima tako će povodom ovosezonskog otvaranja resorta od danas biti dostupna vrlo pristupačna ponuda Hotela Novi, dok su posebne ponude za ovo proljeće osmišljene upravo za vrijeme Uskrsa odnosno prvosvibanjskih praznika.

Ponude i programi za svakoga!

Za opuštajući i mirni wellness odmor, za obiteljski vikend uz pregršt zabave za najmlađe, za prijateljska okupljanja, za poslovne kongrese, simpozije, prezentacije, team bulding... Hoteli Novi pružaju zaista raznoliku ponudu...

Podsjetimo, resort je smješten na blagoj uzvisini duž 1,5 kilometara dugačke obale, što omogućuje da 75 hotelskih soba i apartmana te čak 336 luksuznih apartmana u vilama svojim gostima pruže nezaboravne panoramske poglede iz vlastitih balkona, terasa ili vrtova.

Bogatstvo ponude i različitih sadržaja čine Novi Spa Hotels & Resort jedinstvenim mjestom za odmor na Jadranu, dok ga odličan geografski položaj - npr. samo 20 minuta od najbliže međunarodne zračne luke (Rijeka) i samo sat i pol automobilom iz Zagreba, čine zaista lako dostupnim sa svih polazišta iz Hrvatske, regije i svijeta.

Zavirite u našu galeriju i uvjerite se u čaroliju koja vas čeka... Dobrodošli u Novi Spa Hotels&Resort!