Mumbai dobiva luksuzni Armani Tower

| Travel |

Armani Tower, Mumbai

Armani je jedan od dizajnera koji definitivno žanje plodove cvjetajuće industrije nekretninama u Indiji. Prošle su godine završeni pregovori za prvi Armanijev projekt u Mumbaiju, „The World Towers“ koji se trenutno grade.

Prije par dana Giorgio Armani SpA predstavio je i novi projekt na kojem surađuje s indijskom građevinskom kompanijom "Supertech". Radi se o luksuznom rezidencijalnom „Armani Toweru“ koji će također uskoro niknuti u Mumbaiju kao dio "Supernova" projekta.

Armani Tower, Mumbai

Projekt predviđa da se neboder prostire preko 37.000 luksuzno uređenih kvadratnih metara u kojima će se smjestiti 100 luksuznih stanova. Sav interijer i sav namještaj nositi će Armanijev potpis, no Giorgio je zapravo ovom indijskom građevinskom divu samo jednokratno prodao prava na ime. Dogovor zabranjuje Armaniju da s bilo kime u sjevernoj Indiji potpiše sličan dogovor. Svi koji žele uživati u ovom luksuzu u Indiji za kvadratni metar izdvojiti će oko 4.000$ (23.200 kn).

Inače, Supertech kompanija je poznata po tome što je izgradila gotovo cijelu novu poslovnu četvrt u Mumbajiu poznatu pod nazivom "Noida", kao i novi luksuzni hotel "Sofitel".