Mandarin Oriental gostima servira Jimmy Choo slastice

| Travel |

Jimmy Choo slastice u Mandarin Oriental hotelu
Jimmy Choo slastice u Mandarin Oriental hotelu

Hotel Mandarin OrientalMünchenu ostvario je zanimljivu "slatku" suradnju s luksuznom kompanijom cipela i modnih dodataka Jimmy Choo. Tako se nakon dugog turističkog razgleda ili shoppinga u Münchenu, fashionistice mogu uputiti u Mandarin Bar koji je smješten unutar Mandarin Oriental hotela i naručiti čaj i slatkiše s potpisom Jimmy Choo.

Ovaj popodnevni čajni meni osmišljen je kako bi gostima hotela pružio neko novo zanimljivo iskustvo. Hotelski slastičari osmislili su nekoliko slastica inspiriranih Jimmy Choo Resort 2014. kolekcijom.

Jimmy Choo slastice u Mandarin Oriental hotelu
Jimmy Choo slastice u Mandarin Oriental hotelu

Meni uključuje slastice inspirirane kultnim Choo "Sundays” cipelama, čokoladu u obliku “Charlize” torbe, čokoladne makarone s kremom od malina prekrivene srebrnim listićima, zlatne čokoladne školjkice i još nekoliko finih slastica. Uz to ide i čaša sa sokom od grejpa, limuna te kavijarom na vrhu. Ukoliko želite da vam sve ovo posluže uz čaj ovo slatko zadovoljstvo koštat će vas 220 kuna, a ako želite umjesto čaja popiti čašu šampanjcaplatit ćete 310 kuna. 

Inače, ovo nije prvi put da Jimmy Choo ostvaruje suradnju s ovim renomiranim lancem hotela. Naime, sličnu su suradnju imali u travnju prošle godine kada su slastice bile inspirirane Jimmy Choo kolekcijom za proljeće/ljeto 2013 godine. S obzirom na to da se suradnja nastavila, očito se svidjela gostima hotela. Hotel povodom ove suradnje ima i zanimljivu ponudu - jednodnevno noćenje, popodnevni čaj i luksuzne cipele.