Gdje biste trebali otputovati prema vašoj osobnosti?

| Travel |

Jeste li organizirani ili fleksibilni?

Pronalaženje idealne destinacije koje odgovara vašoj osobnosti ključ je nezaboravnog odmora. No kako znati koje će vam putovanje sigurno odgovarati? Dok povučena osoba može voljeti spokoj i bijeg na udaljeni otok, otvorena osoba će se osjećati raspoloženom jedino u velikom gradu.

Kako ne biste previše razmišljali o idealnim lokacijama prema vašoj osobnosti, mi smo to učinili za vas odvojivši čak 8 ljudskih karakteristika kojima smo pridodali savršene destinacije. Nastavite čitati i otkrijte kamo, kuda, gdje otputovati ako ste povučeni,organizirani ili pak intuitivni.

Jeste li više povučena ili otvorena osoba?

Jeste li više povučena ili otvorena osoba?

Povučena osoba: Guilin, Kina - volite mir. Možete uživati u druženju s prijateljima, ali kada je riječ o izboru odredište iz snova, želite mjesto za odmor daleko od gradske vreve i gužve. 

Otvorena osoba: Hitachi Seaside Park, Japan - uglavnom se osjećate kao kod kuće bilo gdje na svijetu i volite tražiti nova iskustva. Imate tendenciju skakati između aktivnosti i uvijek ste u potrazi za sljedećom avanturom. Volite govoriti drugima o svojim iskustvima pa ne zaboravite spakirati kameru -riječ je o fotogeničnom odredištu koje želite objaviti na Instagramu.

Povodite li se više logikom ili intuicijom?

Povodite li se više logikom ili intuicijom?

Intuicija: Jaipur, India - imate jaku intuiciju i volite istraživati različite kulture. Ljudi koji spadaju u ovu kategoriju radije odabiru destinacije gdje mogu upoznati mještane, sudjelovati u kulturnim događajima i dobiti pravi osjećaj mjesta kojeg posjećuju. Uzmite si vremena i lutajte šarenim i kaotičnim ulicama, razgovarajte s vozačima rikše i osjetiti bilo ovog jedinstvenog grada.

Logika: Banff National Park, Kanada - rješavate probleme pomoću logike i razuma. Volite fizičke izazove i koristite razum kao na navigaciju kroz tvrd teren (skijanje, planinarenje i adrenalinski sportovi).

Odlučujete li se prema razumu ili osjećaju?

Činite li odluke prema razumu ili osjećaju?

Osjećaj: Tanzanija - po prirodi ste suosjećajni i radoznali, a birate destinacije koje su neobične; veliki gradovi i naselja nisu za vas. Razmislite i o volontiranju.

RazumIsla Holbox, Meksiko - teško zarađeni novac želite potrošiti razumno i dobro se odmoriti na nekom egzotičom otoku na bijeloj pješčanoj plaži s puno koktela. 

Jeste li organizirani ili fleksibilni?

Jeste li organizirani ili fleksibilni?

Organizirani: Lavaux vinogradi, Švicarska - organizirne osobe vole planirati putovanje u cijelosti prije nego što sjednu na avion. Zato odlazak u Švicarsku s vašim istomišljenicima nije nimalo loša ideja.

Fleksibilni: Inle jezero, Mjanmar - iskusni ste punik i posjetili ste skrivene kutke svijeta. Mjanmar, također poznat kao Burma, treba biti vaša sljedeća destinacija za odmor. Zemlja je nedavno otvorena za turiste te je idealno mjesto za putnike koji vole mijenjati planove. Jedino što trebate unaprijed je viza koja bi trebala biti osigurana najmanje mjesec dana prije putovanja.