Bruno from Ibiza na zagrebačkoj špici najavljuje klupsku sezonu u Noi

| Travel |

Beach club Noa na Zrću ugostiti će ovo ljetno vruću ljetnu zabavu i brojne poznate DJ-e
Beach club Noa

Ovogodišnja ljetna sezona donosi nam brojne festivale i atraktivna gostovanja diljem naše obale. Ono što svakako valja posebno izdvojiti je beach club Noa na Zrću koji tijekom čitavog ljeta donosi elitu svjetske DJ scene. Ovaj ljetni program će kulminirati spektakularnim karnevalom Circus Maximus (6.8. – 8.8.) na kojem će nastupiti svjetska celebrity DJ zvijzda Calvin Hurris te jednako čuven vizualno glazbeni spektakl SuperMartXe.

U sklopu predstavljanja ljetnog klubskog programa beach cluba Noa, kao predsezonska prethodnica svim zvučnim imenima koji će nastupati u Noi, sutra u centru grada, na subotnjoj zagrebačkoj špici, u Supercaffeu nastupa Bruno from Ibiza, svjetski poznati teškaš DJ scene. Bruno je poznat kao osmogodišnji rezident Cafe del Mara, a u njegovoj su glazbi uživali partijaneri najpoznatijih svjetskih klubova, kao što su Space, Pacha, Privilege i mnogi drugi. Sigurni smo kako će rasplesati i zapaliti poznatu, ali uspavanu zagrebačku špicu.

Beach club Noa na Zrću ugostiti će ovo ljetno vruću ljetnu zabavu i brojne poznate DJ-e
Beach club Noa

Inače, zbog niza razloga klub Noa smatra se jednim od najboljih klubova čitavog Mediterana, a turisti ga smatraju draguljem naše obale. Smješten iznad vode, klub nudi epski pogled na sudar kristalno čistog, jadranskog mora s visokim planinama, kombiniran s vrhunskim izborom glazbe i zabavnih sadržaja. Kažu iz Noe: „Nakon posjeta Noi, čitavo vaše poimanje koncepta godišnjeg odmora promijenit će se zauvijek jer svaki istinski ljubitelj zabave i vrhunske glazbe zna da Noa nije samo ljetno odredište, nego i ljetna sudbina.“ A nama ne ostaje ništa drugo nego da to ovo ljeto provjerimo.