Tradicionalno događanje "Wish Mama i Sveti Nikola" daruju s brojnim poznatima

| Lifestyle |

Polako s posebnim osjećajem ljubavi, ušetali smo u vrijeme adventa, u vrijeme darivanja te u ono posebno vrijeme u godini – blagdansko. Blagdani gotovo pa i nisu blagdani ako ih ne obilježimo prelijepom bajkom Orašar, odnosno baletnom pričom koja godinama puni kazališta i srca ljudi diljem svijeta. Ove je godine u Zagrebu spomenuta bajka postavljena i u vidu izložbe „Orašar – najljepša božićna bajka“ u Muzeju za umjetnost i obrt.

Wish Mama i Sveti Nikola daruju

U toj adventskoj čaroliji svoje je mjesto i ove godine pronašla Wish Mama, portal koji svakim danom bilježi sve veći broj poklonika. Svoj već tradicionalni event „Wish Mama i Sveti Nikola daruju“ posvetila je zimskoj bajci Orašaru te u svečanom raspoloženju održala ga 6. prosinca u prostorima Muzeja za umjetnost i obrt.

Wish Mama i Sveti Nikola daruju

Božićna je to priča u kojoj je svoje drage goste i djecu posebno darovala Wish Mama i Sveti Nikola veselim poklonima, a sve uzvanike dodatno pozvala i na razgledavanje izložbe „Orašar Wish Mama“, među kojima su bili Margareta Mađerić, Mirna Medaković, Ana Vilenica, Ljubo Pavasović Visković, Iris Pinjuh Androšević, Tarik  Filipović, Vanna – Ivana Vrdoljak, Ivana Mikulec, Marijana Batinić, balerine iz baleta Orašara  te mnoge druge osobe iz javnog života kao i liječnici Bolnice Srebrnjak, dragi prijatelji i klijenti.

Wish Mama i Sveti Nikola daruju

Cijelo događanje imalo je i humanitarnu notu – prihod od kupnje ulaznica za izložbu „Orašar – najljepša božićna bajka“, kojima je Wish Mama dodatno darovala svoje goste, u suradnji s MUO-om, odlazi Dječjoj bolnici Srebrnjak kako bi mogli kupiti dijagnostički uređaj koji će bitno olakšati pretrage kod dojenčadi i male djece. Doista posebno i čarobno, baš onako kakva je i Wish Mama.

Wish Mama i Sveti Nikola daruju

Već je 7. prosinca Wish Mama posjetila djecu u Dječjoj bolnici Srebrnjak kako bi podijelili pregršt darova. Tom prigodom, djeci koja se nalaze na liječenju, Sveti Nikola, likovi iz mašte i balerine iz Orašara dočarali su dio bajke i oduševili poklon paketima. Humanitarna je to priča u kojoj su Wish Mama i Sveti Nikola željeli u ove blagdanske dane razveseliti bolesnu dječicu. Jer kada oni nisu mogli doći u bajku, onda je bajka došla k njima. Jer to je Wish čarolija…

Wish Mama i Sveti Nikola daruju