Tko su glavni glumci filma "50 Shades Of Grey"?

| Lifestyle |

Glavne uloge u filmu koji će biti snimljen na osnovu erotskog bestsellera "Fifty Shades of Grey" tumačiti će Charlie Hunnam i Dakota Johnson. Kako je danas objavila autorica romana E. L. James, plavokosi Hunnam će utjeloviti lik Christiana Greya, a 23-godišnja Johnson Anastasije Steele. Redateljica filma je Sam Taylor-Johnson, poznata po biografskom filmu "Nowhere Boy" o Johnu Lennonu. 

Umjesto velikih imena, producenti filma odlučili su šansu dati mladim zvijezdama. Britanca Hunnama publika je ovog ljeta mogla vidjeti u znanstveno-fanstastičnom blockbusteru "Pacific Rim", a američka glumica i model Johnson je kćerka Dona Johnsona i Melanie Griffith. "Oduševljena sam što vam mogu otkriti da je sjajna Dakota Johnson pristala da bude naša Anastasija", napisala je James na Twitteru, da bi sat kasnije dodala: "Divni i talentirani Charlie Hunnam će biti Christian Grey u filmskoj adaptaciji 'Fifty Shades of Grey'". 

Film bi trebao biti predstavljen javnosti 1. kolovoza 2014. godine. Knjiga "Fifty Shades of Grey" prevedena je na 50 jezika, a širom svijeta prodamo je više od 70 milijuna njenih primjeraka, što u elektronskom, što su printanom izdanju.