Video sa seksi fetišističkim ratnicama zabranjen u SAD-u!

| Tech |

Agent Provocateur sporna kampanja
Agent Provocateur sporna kampanja

Agent Provocateur poznat je po svom seksi donjem rublju i “zločestim” oglasnim kampanjama koje definitivno funkcioniraju i prodaju njihovo erotsko rublje. Poznato je da mnoge njihove kampanje hodaju po rubu dopuštenosti i malo je reći da nisu nimalo čedne, a nekad ni moralne. No po prvi puta ih je agencija za standarde u oglašavanju (ASA) zatražila da povuku kampanju zbog uznemiravajuće i seksualne tematike. Iako kada nosimo ovakvo rublje ni ne želimo biti čedni, a ni moralni jer ipak se zna u kojim prilikama nosimo ove seksi komade.

Video je vrlo zanimljiv, započinje sa ženom koja je sama kod kuće i prima neobične telefonske pozive, nakon drugog poziva napadne je vojska Agent Provocateurovih seksi ratnica te je otima radeći joj neke čudne fetišističke rituale. Na kraju videa i ona postaje jedna od članica njihove vojske seksi fetišistica.

Spot je postavljen na njihovu web stranicu koja nema kontroliranu dobnu granicu te je upravo ta činjenica bila dovoljna ASA-i da ih nazove neodgovornima i upozori ih da vode više pažnje o takvim stvarima. Kompanija je primila problematiku na znanje no video nije uklonila već je na njega postavila rečenicu upozorenja da nije za maloljetnike.

Vidjeti ćemo što ASA reći o ovom potezu, no najave nagovještaju kako bi spot mogao biti zabranjen u potpunosti je maloljetnike i dalje ništa ne sprečava da dođu do neprikladnog sadržaja.

Pogledajte video koji je uznemirio i povrijedio moral mnogih.

Sporni Agent Provocateur video