Odlična, ali lažna kampanja za rabljena Aston Martin vozila

| Tech |

Lažna Aston Martin seksi kampanja za rabljena vozila

Od prije par dana internetskim prostorom širi se odlična kapanja za rabljena Aston Martin vozila koja kaže: „Znate da niste prvi, no je li vam to uopće važno?", a prikazuje vrlo zgodnu i dobro građenu ženu u izazovnoj pozi. Kampanja se vrlo brzo raširila i oduševila mnoge jer je promišljena, maštovita i tako istinita, ali ipak tako lažna. Naime, kampanja je djelo nekog Photoshop mahera i nije službena Aston Martin kampanja.

Osim što sadrži gramatičku grešku pa na oglasu piše „pre owed“ umjesto „pre owned“ kratkim pretraživanjem Googla dolazi se do originalne fotografije djevojke na slici. Radi se o Playboy zečici Rosanne Jongenelen koja se u ovim seksi pozama slikala za siječanjsko izdanje njemačkog Playboya. Povodom curenja ove zabavne, ali ipak ne prave kampanje, oglasio se i Aston Martin koji pokušava spriječiti njeno daljnje širenje internetom.

Iako ovo nije originalna Aston Martin kampanja, vrlo je zanimljiva i svakako efikasna jer nema osobe koja se nakon nje ne bi zapitala zašto stvarno ne bi kupila rabljeno vozilo.

Inače, osim što je oglas lažan, ova poruka je zaista bila dio jedne marketinške kampanje i zaista je komunicirala rabljena vozila, ali ne Aston Martinova već BMW i to 2008. godine.

BMW seksi kampanja za rabljena vozila