Nova kategorija za razvrstavanje ljudi koje pratite na Instagramu

| Tech |

Pixabay

Nedugo nakon što je Instagram objavio svoje planove o borbi protiv lažnih vijesti provjerom fotošopiranih slika, platforma u vlasništvu Facebooka sada je objavila još jedan skup značajki za svoje korisnike, koji je ovaj put usredotočen na ljude koje slijedite.

Naime, kada sada kliknete na opciju Following, aplikacija nudi nekoliko različitih kategorija za razvrstavanje. Osim što vidite koji računi najviše objavljuju, sada možete saznati i s kojim računima najmanje komunicirate, što vam daje bolju ideju o tome koga želite zadržati ili ukloniti, ako želite smanjiti količinu sadržaja u svom feedu.

Instagram će također omogućiti slaganje po duljini vremena praćenja pa ćete tako lakše moći vidjeti koji račune najduže pratite, a koji su najnoviji na vašoj listi.

"Instagram vas želi približiti ljudima i stvarima do kojih vam je stalo, ali znamo da se s vremenom vaši interesi razvijaju i mijenjaju.", rekao je glasnogovornik Instagrama.

Aplikacija se nada da će ovim potezom olakšati upravljanje računima koje pratite na Instagramu kako bi oni najbolje predstavljali vaše trenutne veze i interese.