Manje od dva tjedna dijeli nas od Marketing Kingdoma

| Tech |

Marketing Kingdom
Marketing Kingdom

Nakon izuzetnog uspjeha u Beogradu, Sarajevu i Tbilisiju, Marketing Kingdom se vraća u Zagreb! Održat će se u Hypo Centru 14. i 15. ožujka.

Na prošlogodišnjem MK predstaviljeni su govornici iz najvećih svjetskih korporacija uključujući Facebooka i Yahoo!a.  Sudjelovalo je više od 500 posjetitelja iz 15 europskih zemalja, a za izdanje 2013. organizatori iz P Worlda i iStudia dovode za vas 15 svjetski poznatih marketinških stručnjaka među kojima i direktora marketinga s Olimpijskih igara u Londonu. Oni će s vama podijeliti najnovija zbivanja iz svijeta marketinga.

“Razumijemo da su vremena teška no to ne znači da bi trebali odustati. Upravo je sada vrijeme da se pokaže kako vaš brand može preživjeti i najtežu ekonomsku krizu. Današnji marketing zasniva se na inovacijama i upravo će naši govornici pokazati regionalnim kolegama inovativne strategije koje ne koštaju puno, ali donose velike rezultate” rekao je Kosta Petrov iz P Worlda, glavni organizator Marketing Kingdoma.

Marketing Kingdom Zagreb započet će izlaganjem direktora marketinga s Olimpijskih igara u Londonu.  Tijekom dva dana, delegati koji posjete show imat će priliku čuti prezentacije predstavnika iz Tumblra, Carlsberga, SAP-a, Tate muzeja, Edelmana i EMI Musica. Najveći svjetski marketinški stručnjaci dotaknut će se različitih tema, od mjerenja uspjeha na društvenim medijima, content menadžmenta do potrošačkog marketinga te mobilnog marketinga.

Marketing Kingdom je najveći europski poslovno-marketinški događaj s izdanjima u Zagrebu, Beogradu, Tbilisiju, Bakuu i Tel Avivu.  Događaj u Hrvatskoj organizira P World, kompanija sa sjedištem u Dubaiju te hrvatska agencija za društvene medije iStudio. Za prijavu i cijene molimo posjetite http://www.thepworld.com/pevents/event/42/marketing-kingdom-zagreb-2