Stvarna Barbie kuća postoji i nalazi se u Los Angelesu

| Lifestyle |


Azusa Sakamoto, dizajnerica noktiju iz Los Angelesa opsjednuta je svime što je na neki način povezano s najpoznatijom lutkicom na svijetu, Barbie.

Sakamoto kaže kako je njena opsesija ovom lutkom započela u 15. godini života dok je još živjela u Japanu. Kako u Japanu Barbie nije bila dostupna dok je Azusa bila dijete, nikad se nije igrala s njom, a onda je s 15 dobila svoju prvu barbiku. Od tog dana Azusa je kolekcionarka svega što ima veze s Barbie ili ružičastom bojom.

Osim odjeće i kućanskih aparata, kolekcionarka je koja je potrošila više od 70 tisuća dolara na proizvode s Barbie logom, uključujući 150 lutki od kojih su neka rijetka i posebna izdanja. Ne samo da Sakamoto rijetko napušta svoju kuću bez da je odjevena poput Barbie, njezin dom izgleda kao svetište ove legendarne lutkice. Zidovi su naravno obojeni u ružičasto, a svaki detalj u stanu ima Barbie logo, uključujući ručnike i čaše.

Azusa kosu boji u platinasto plavu kosu i uvijek nosi Barbie majicu ali ne želi oponašati Barbie:  „Ne želim biti ona, samo je volim“.
Azusa ne smatra kako je Barbie igračka za djevojčice, nego simbol američke kulture.

Već je putovala na Floridu kako bi sudjelovala na Nacionalnoj konvenciji o Barbie, a ove godine planira posjetiti Houston jer smatra kao je to sjajan način da se susretne s drugim istomišljenicima i vidi što se novo događa u Barbie svijetu. Ova obožavateljica Barbie u toku je sa svime što se na tržištu pojavljuje, a vezano je za njenu najdražu lutkicu, bilo da su novi Mattel proizvodi ili dizajnerski modni komadi kojima je Barbie bila inspiracija. 

Azusu Barbie možete pratiti na ovom Instagram profilu.