Stvari koje parovi NIKAD ne bi trebali objavljivati na društvenim mrežama

| Lifestyle |

5 stvari koje parovi trebaju prestati objavljivati na Facebooku
5 stvari koje parovi trebaju prestati objavljivati na Facebooku

 Ljubav je zaista najljepši osjećaj koji postoji. Kada pronađete onu jednu osobu zbog koje se osjećate potpuno, koja razumije sve vaše glupe šale (i smije im se!) te zbog koje se ovaj svijet čini ljepše mjesto svakog dana, poželite...podijeliti svaki detalj svoje veze sa svih 948 prijatelja na Facebooku? Jao.

Prije nego išta objavite, pročitajte 5 najiritantnijih stvari koje parovi NIKAKO ne trebaju dijeliti s neželjenom publikom.

IZJAVLJIVANJE LJUBAVI PREKO STATUSA

Nitko ne kaže da ne možete biti Shakespeare našeg doba, ali previše javnog dijeljenja može se ipak činiti kao da forsirate osjećaje. Ako stvarno želite dokazati svoju predanost, dijelite ju privatno sa svojom voljenom osobom. Ne trebaju vam "lajkovi" da biste se osjećali zaljubljeno, zar ne? 

VAŠE PRIVATNE RAZGOVORE I PORUKE 

Bilo da se radi o najjednostavnijem "fališ mi" ili urnebesno smiješnoj internoj pošalici, molimo vas: ne objavljujte screenshotove na Facebook. Ovo nije grupni razgovor i ne, ne želimo čuti vaše privatne nadimke i šale.

PASIVNO-AGRESIVNE STATUSE O VAŠOJ BOLJOJ POLOVICI 

Čekaj, čekaj, čekaj. Ima li stvarno smisla pojadati se NAMA kako vaš dragi/draga ne sudjeluje u kućanskim poslovima? 

BESKRAJNO PUNO ZAJEDNIČKIH FOTOGRAFIJA 

Jedna fotka je slatka. I nužna. Ali promijeniti baš cijeli svoj online profil? Poštedite nas. (Plus: milijun fotografija na kojima se ljubite više je degutantno nego lijepo.)

NEUKUSNI SELFIE

Kardinalni grijeh: fotka iz kreveta. NIKAD, nikad pa ni tad, ok?