Što muškarci zapravo vide kad bulje u ženske grudi

| Lifestyle |

Instagram/ @tamara

Odnos muškaraca prema grudima je složeniji od držanja pogleda "tamo gore".

Način na koji neki muškarac gleda ženske grudi može puno reći o njegovim financijama i o želji da postane roditelj. Ženske grudi su izvor dječje hrane, ali povremeno i izvor strahopoštovanja.

Međutim, odnos muškaraca prema ženskim grudima je složeniji od držanja pogleda "tamo gore". To kako muškarci percipiraju grudi može otkriti jesu li siromašni, gladni ili nešto treće.

Što muškarci zapravo vide i o čemu misle kad bulje u ženske grudi ?

Veličina je važna, ali ne toliko koliko misliš
Glasina da muškarci preferiraju srednje do velike grudi je istinita - ali čini se da manje seksualno ograničeni muškarci manje brinu za veličinu. Dakle, što se tiče grudi, veće nije uvijek bolje.

Prihodi muškarca utječu  na njegov odnos prema grudima
Ako se nekom muškarcu sviđaju male grudi, ne mora se brinuti. Muškarci s manje financijskih resursa preferiraju veće grudi, dok oni s većim prihodima više vole manje grudi. Ako ne žele buljiti, neka ih ne gledaju na prazan želudac Jedno istraživanje je otkrilo da su preferencije prema grudima povezane s raspoloživim resursima – kad su muškarci siti i zadovoljni, onda ih grudi manje privlače. Muškarci koji vole velike grudi su više seksisti od onih drugih. 

Buljenje u grudi produžava život
Buljenje u ženske grudi može produžiti ljudski život. Pozitivno razmišljanje ima pozitivan učinak na zdravlje, posebno kad je riječ o visokom krvnom pritisku. Promatranje grudi na neki način potiče pozitivan mentalni stav. Gledanje ženskih grudi 10 minuta na dan je dobro za muško kardiovaskularno zdravlje.

Očinstvo mijenja pogled na grudi
Preferiranje velikih grudi može ukazivati na mnoge stvari, ali to bi moglo značiti i da su ti muškarci spremni postati očevi. Muškarci koji žele djecu generalno više vole velike grudi, a oni koji nemaju želje za potomcima preferiraju manje grudi. U tom slučaju, oni koji vole velike grudi mogu odahnuti - ne znači da su seksisti, gladni ili siromašni - samo žele najbolje za svoju djecu.