Što bismo trebali raditi nedjeljom poslijepodne i navečer?

| Lifestyle |

Znate kako to već ide: vikend je, živimo ludo i razuzdano bez ijedne brige i odjednom vas pogodi - nedjelja. Nema gotovo ništa goreg od kasnog popodneva u nedjelju nakon ručka gdje bismo htjeli kvalitetno iskoristiti vrijeme, ali opet nas pomisao od radnog tjedna užasava i baca u depresiju. Ponedjeljak se već poprilično nazire uzimajući ono najbolje od vas, no to ne mora biti tako.

Zato smo za danas izradili plan koji čini svako nedjeljno kasno poslijepodne i večer savršenima. Tako ćemo vas pokušati učiniti produktivnima koliko je to moguće, dobro vas zabaviti i učiniti sretnima te pripremljenima za ponedjeljak ujutro. Nema više vikend anksioznosti - slijedite ove savjete i trikove te učinite svoju nedjelju najboljim danom u tjednu!

17:00 - Vježbajte i slušajte glasno glazbu koju volite i koja vas čini sretnima.
18:00 - Kuhajte, možda i za nekoliko dana unaprijed te se počastite vinom dok kuhate.
19:00 - Pozovite prijatelje i/ili obitelj, lijepo servirajte večeru, pojedite i odigrajte društvenu igru.
20:00 - Opustite se kreirajući vlastiti spa tretman. Stavite masku na lice, napunite kadu, ubacite mirisne soli i eterična ulja.
21:00 - Umjesto da upalite TV, upalite mirisnu svijeću koja će vas dodatno opustiti. Čitajte knjigu.
22:00 - Nakon što završite s čitanjem i prije spavanja, uzmite si nekoliko minuta i napravite plan za naredni tjedan sa svim zadacima koji su pred vama. Nakon toga želimo vam laku noć!