Snoop Dogg nastupa na Fresh Island Festivalu na Zrću

| Lifestyle |

U srijedu 10. srpnja, tik uz prekrasno Jadransko more, na internacionalno poznatoj plaži Zrće, na „New Yorker Main Stage“ u klubu Papaya nastupit će hip hop super zvijezda „Snoop Dogg aka Snoop Lion“.  Uz nastup hip-hop ikone Snoop Dogga, organizatori najavljuju bogati „line up“ i nastupe za sva četiri dana festivala.  Snoop Dogg će otvoriti drugi po redu Fresh Island festival, koji ove godine ide u specijalnom izdanju od čak 4 dana i noći između 10.-13. srpnja. u klubovima Papaya i Aquarius. 

Jedno od većih osvježenja na europskoj festivalskoj sceni Fresh Island Festival, donosi veliki val ljetne koncertne svježine te najavljuje festivalsko otvorenje sa jednim od najvećih glazbenih ikona uopće, SNOOP DOGG-om aka Snoop Lion. Fresh Island Festival je tako stao uz bok najvećim svjetskim festivalskim pozornicama poput Fraunfeld-a, Exita i Wireless Festivala, a nastup na popularnoj plaži Zrće biti će jedan od ekskluzivnijih, u vrlo intimnoj atmosferi jer se radi o nastupu za samo 3000 najvjernijih fanova.

Snoop Dogg feat Pharell - Drop it like it's hot

Kao jedini hip-hop festival u Jugoistočnoj Europi, te jedini europski hip-hop festival na plaži Fresh Island će u četiri dana i noći predstaviti najbolje od hip-hop-a i to na četiri turbo pozornice klubova Aquarius i Papaye. Uz nastupe svjetskih američkih zvijezda svakog dana, festival će obilovati i nastupima poznatih DJ-eva i MC-a, te dnevnim „Boat“ i „After Beach Pool“ partyijima. Hip Hop fanovi moći će uživati i u različitim plesnim i muzičkim radionicama, projekciji filmova, extremnim sportovima na vodi, crtanju grafitta...Uz temperaturu od 35°C, prekrasno Jadransko more i plažu Zrće, Fresh Island Festival zaslužuje ljetnu titulu „YOUR PERFECT HIP-HOP HOLIDAY“, koji je ujedno i slogan promotivne kampanje festivala na inozemnim tržištima.