Školski autobusi pretvoreni u malene mobilne kuće

| Lifestyle |Iako su zidovi i cigla nešto na što smo naviknuli, oni nisu jedni izbor kada je u pitanju životni prostor.

Žuti školski bus može biti nekonvencionalan, ali svakako funkcionalan i ugodan prostor za boravak. 

Zašto školski bus? Nakon što uklonite sjedala prostor ima veli potencijal, interijer je moguće izgraditi i organizirati na bezbroj načina, ovisno o potrebama. Školski autobusi napravljeni su da traju, ako je autobus u dobrom stanju njihov motor može jako dugo trajati, osim toga, ova su vozila konstruirana s čeličnim okvirima i podovima što ih čini iznimno čvrstima.


Will i Alyssa rade na web stranici, sami su sebi šefovi i ured im može biti gdje god požele. U proljeće 2015. pretvorili su bus u malu kuću od 200 m2. Područje iza vozačevog sjedala je njihova „dnevna soba“ koja uključuje kauč s integriranim spremištem ispod. Odmah izvan tog prostora nalazi se kuhinja s hladnjakom i plinskim štednjakom, a par tvrdi kako je kuhinja veća nego što je bila u njihovom prvom stanu. U autobusu/ kući uspjeli su čak napraviti u garažu koja skriva bicikle i opremu i penjanje i kaja

Luke i Rachel Davis još su jedan par koji je se uselio u autobus. Odrekli su se doma od 1 500 m2 i zajedno s djetetom i psom otisnuli se u slobodu, avanturu i upoznavanje novih i zanimljivih ljudi. Luke kaže kako im se u početku ideja činila suluda i daleka, ali što su više razgovarali o tome to je postajalo jasnije kako se ne mogu riješiti želje za takvim načinom života. Kupili su autobus i započeli svoju pustolovinu.