Seksualno uzbuđenje od sada se krije u svakim gaćicama

| Lifestyle |

Vibracija u gaćicama
Vibracija u gaćicama

Drage žene, vaše čipkasto donje rublje postalo je puno naprednije i pametnije. Naime, kompanija pametnih sex igračaka OhMiBod na ovogodišnjem sajmu elektronike u Las Vegasu prije nekoliko dana predstavila je dodatak za gaćice kojim možete upravljati i vi i vaš partner putem mobitela. 

S obzirom na to da je na sajmu predstavljeno najviše spravica koje možete nositi na tijelu kao modne dodatke, ove gaćice odlično se uklapaju u ovaj tehnološki trend. BlueMotion masažer ženama pruža užitak uz pomoć iOS i Android aplikacije.

Blue motion aplikacija i spravica
Blue motion aplikacija i spravica

"Jako je zabavno kontrolirati vibracije u vašim gaćicama bez da itko zna što radite" izjavio je Brian Dunham koji je kompaniju OhMiBod osnovao zajedno sa svojom ženom Suki i nastavio "Tehnologija nekad razdvaja parove, ali ovo je primjer kako tehnologija može raditi i potpuno suprotno i spajati parove te im pomagati da se zbliže.

Dunham je rekao da su ovaj koncept osmislili kada su primijetili da oboje - i on i njegova supruga provode previše vremena na svojim pametnim telefonima, a manje su intimni. Aplikacijom možete upravljati vibracijama, jačinom i brzinom ove spravice koju možete staviti u svake gaćice. Aplikacija mora biti u bluetooth dometu da bi se povezala s gaćicama, no ovaj kreativan par upravo smišlja kako da učini da se čarobnim gaćicama može upravljati i s daljih udaljenosti za što predviđaju da će biti dostupno već u ljetnim mjesecima . 

Blue motion aplikacija i spravica
Blue motion aplikacija i spravica

Ono što je zanimljivo, na ovu spravicu možete snimiti i glasovnu poruku, recimo "Volim te" nakon koje kreće vibracija, no upravo vam glasovna mogućnost otvara mogućnost neograničene mašte. BlueMotion masažer u prodaju kreće od ožujka i koštat će 730 kuna.