Seksi Severina s obožavateljima podijelila fotografiju s Maldiva

| Lifestyle |

Severina na Maldivima
Severina na Maldivima

Naša najveća domaća glazbena zvijezda, Severina danas je na svojoj Facebook fan stranici sa svojim obožavateljima, fanovima i sljedbenicima podijelila fotografiju s godišnjeg odmora na Maldivima. Lijepa pjevačica konačno je zaslužila odmor jer je u prošloj godini bila i više nego zaposlena. Nakon nekoliko singlova, spotova, promocije novog albuma i regionalne turneje Dobrodošao u klub kojom je pokorila Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju te Sloveniju te brojnih poslovnih suradnji, snimanja i naslovnica, došao je red da se Severina i odmori.

Nakon nedavnog odlaska na skijanje te vjenčanja na kojemu je bila kuma svom prijatelju Toniju Cetinskom i njegovoj supruzi Dubravki, Severina se zaputila u toplije krajeve. S obzirom na to da nas je za sada počastila samo s jednom fotografijom, ne znamo tko joj od prijatelja pravi društvo na ovom predivnom otoku.

Prije nekoliko dana saznali smo kako je ova mnogima omiljena pjevačica u procesu snimanja novog albuma na kojemu će ostvariti i suradnju s velikim Radom Šerbedžijom pa je ovo vjerojatno najbolji način da napuni baterije za novu poslovno uspješnu godinu.

Fotografija na kojoj Severina leži na bajkovitoj pješčanoj plaži u kupaćem kostimu, majici i sunčanim naočalama još je jednom pokazala da je Severina kao vino - što je starija to izgleda besprjekornije i više seksi. Činjenica je da Severinu krasi stas na kojem bi joj pozavidjele i puno mlađe žene, a to pokazuje i preko 7 i pol tisuća lajkova u manje od dva sata. Jedino što mi možemo zaključiti je i da mi lajkamo Severinu, njenu vitku figuru i odmor na Maldivima.