Recept za smoothie koji zna kako se boriti protiv viška kilograma

| Lifestyle |

Ako se neprestano borite s kilažom, no istovremeno se bavite tjelovježbom, onda znate koliko je pravilna prehrana važna. Osim prehrambenih vrijednosti, bitno je i vrijeme kada hranu unosimo u organizam - zato su smoothieji najpraktičniji izbor kako zamjena za manji obrok. Ako pritom još imamo i recept koji aktivno djeluje pri smanjenju masti u tijelu, možemo reći da ćete za 15 dana biti potpuno spremni za ljeto - a do njega imate još punih 5 mjeseci.

Sati provedeni za laptopom i pametnim telefonom koji je postao urođeni produžetak ruke, svakodnevica je mnogih. Sjedilački način života, pojačan stresom, donosi brojne loše posljedice po zdravlje tijela i duha. No, sigurno već znate o kojim se negativnim posljedicama radi jer ste o njima pročitali članak na mobitelu dok ste se odmarali od laptopa.

Ipak, postoji i svijetla točka scrollanja po Instagramu i Facebooku - jako fotogenični, šareni, primamljivi, zdravi trendovi koje svi želimo imati na svom profilu pa barem zbog fotografije. Fotka po fotka – beach body. Bar je takav plan. Ali, krenimo od početka naše #nofilter opsesije.

Recept za najbolji smoothie koji garantira gubitak kilograma najbolje je popiti ujutro (uz umjerenu tjelovježbu i pravilne obroke tijekom dana):

1 srednji kiwi

2 kriške nešpricanog limuna s korom

7-10 listova peršina bez stabljika

6-8 listova mente

100 ml čiste vode

žličica meda