Promocija novog izdanja magazina GloriaGlam privukla brojne poznate

| Lifestyle |

Sinoć je u kultnom zagrebačkom restoranu Dubravkin put održana eksluzivna promocija luksuznog magazina GloriaGlam. U ugodnoj atmosferi i zanimljivom društvu predstavljeno je 55. izdanje inače najčitanijeg hrvatskog dvomjesečnika.

Među brojnim damama iz javnog života na promociji bile su i Jelena Perčin, Dijana Čuljak, Mirjana Hrga, Sarah Josipović, Iva Balent, Ivana Omazić i Andrea Andrassy, kao i Boris Banović. Okupljene je pozdravila glavna urednica Dubravka Tomeković Aralica koja se zahvalila svim posjetiteljima na vjernosti ovom magazinu. 

Jelena Perčin s prijateljicom Miom, Sarah Josipović i Andrea Andrassy

Naslovnicu novog izdanja GloriaGlam magazina krasi predivna pjevačica grupe Pavel, Antonia Matković Šerić u svom vječno šarmantnom i glamuroznom izdanju koja je promociju došla sa suprugom, inače frontmanom njihove grupe. Osim odličnog foto editorijala i zanimljivog intervjua sa zanimljivom Antoniom, novo izdanje Gloria Glama donosi pregled 90 godina stila Kraljice Elizabete, odličan modni editorijal koji odaje počast tvornici obuće Borovo, a iza kojeg stoje gošće modne urednice Maja Merlić i Andreja Bistričić, ali i izniman gastro vodič kroz tajne svježe tune. 

Promocija 55. izdanja magazina GloriaGlam