Prekrasna Lejla Filipović zaštitno je lice Zlatarne Križek

| Lifestyle |

Lejla Filipović
Lejla Filipović

Lejla Filipović, zaštitno lice Zlatarne Križek, ovaj je vikend na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb bila u dvostrukoj ulozi, kao domaćica izložbenog prostora zlatarne Križek, ali i kao glavna dizajnerica nove kolekcije "ZK Ljubav ima svoj potpis" koju je dizajnirala zajedno sa suprugom Tarikom Filipovićem.

„Sretna sam i zadovoljna što smo Tarik i ja imali prilike sudjelovati u dizajniranju naše kolekcije budući da nas kolekcija u potpunosti predstavlja. Željeli smo da naša kolekcija bude potpuna novost na našem tržištu i da omogući svima da svoje burme kombiniraju kao modni dodatak, posebice mladim, urbanim ljudima. Vjerujem da smo uspjeli u tome.“ – izjavila je Lejla Filipović.

Lejla Filipović i Viktor Križek
Lejla Filipović i Viktor Križek

Kolekcija koju su izdizajnirali Tarik i Lejla sadrži ukupno 8 modela vjenčanog prstenja i izrađena je od bijelog zlata. Inače, Zlatarna Križek je uz Tarikovo i Lejlinu kolekciju predstavila i kolekciju "ZK Romanca" u kojoj se koristi miligrif, detalj koji se od davnina ručno ugrađivao u zaručničko i vjenčano prstenje pa su u Zlatarni Križek odlučili da detalj prošlosti dorade pomoću novih tehnologija.