Predlažemo vam 3 najbolja Fašnička tuluma u Zagrebu

| Lifestyle |

Predlažemo vam 3 najbolja Fašnička tuluma u Zagrebu
Birajte između tri super tuluma koje nudimo - ili tulumarite na sva tri!

Fašnik je u povijesti bio prilika da se zaobiđu društvene i moralne norme i da se narod još jednom prepusti strastima prije korizme. S obzirom na to u kakvom vremenu živimo, zar nije to sasvim dobra i pozitivna ideja za uvrstiti je na dnevni red? Dobra prilika za masku i zabavu se nikada ne bi smjela zaobići, pa vam dajemo prijedloge gdje izaći i kako se zamaskirati! P.S. Stignete otiči na sve navedene partyje.

1) Štala by Mario Kovač - Maškare u Močvari, petak 28.02.

Jedan od najotkačenijih partyja je svakako onaj u Močvari kojeg već tradicionalno organizira Mario Kovač. Moramo priznati da Močvarske maškare zaista idu korak dalje u stvaranju maski, tako da je društvo vrlo zabavno i raznoliko. U petak uz zvukove nezaobilazne trash glazbe, zaplešite i popijte koju previše! Za maskirane je ulaz 20 kuna, a za nemaskirane 25 kuna. Za Močvaru ćete morati biti inovativni želite li biti primjećeni; Dobar odabir su Edward Škaroruki, Burtonovi likovi u globalu, maske u paru poput Barbie i Kena... Ili nešto još kreativnije jer čak i naše maske nisu dorasle maštovitosti njihovih gostiju.

Predlažemo vam 3 najbolja Fašnička tuluma u Zagrebu
Štala by Mario kovač - Maškare u Močvari

2) RNB Confusion "Be My Superhero" Fašnik masquerade, srijeda 26.02.

Zvukovi rnb i rap glazbe ove srijede micat će bokove superjunaka, jer upravo je to tema RNB Confusionovog partyja u Lemonu za Fašnik. Prije nego odaberete Supermana ili Spidermana, ponovite svoje superheroje pa da ne biste ostali posramljeni kad kraj vas prođu Black Widow, Loki ili Venom (jesmo vas već natjerali na Googlanje?). Međutim, vaša žrtva za hodanje po gradu u toliko upečatljivom outfitu bit će i nagrađena, jer najbolje maskirana osoba osvaja stol i bocu za sljedeću RNB Confusion srijedu! Između ostaloga, svi s maskom dobivaju rakiju na šanku, a ulaz je preko popisa besplatan do ponoći, a poslije ponoći 20 kuna. S obzirom na to da smo vam već neke superheroje naveli, predlažemo vam da ukratko pregledate povijest Marvelovih i DC junaka.

Predlažemo vam 3 najbolja Fašnička tuluma u Zagrebu
RNB Confusion Be My Superhero

3) Maškare u Katranu, subota 1.03.

Posljednje maškare koje nudimo su one u Katranu, a vjerujte, ni one vas neće razočarati. U Katranu ćete nerijetko sresti i zamaskirane domaće zvijezde, no ipak razmislite dvaput prije nego im poželite uletjeti i pijani flertati. DJ Franky će vrtjeti glazbu od 80-ih pa sve do hitova današnjice, a sve maškare čeka besplatno piće na šanku (do 01:00 ujutro). Organizirali su i Katran happy hour pa od 23 h-23:59 h kad kupite jedno piće, drugo dobijete gratis. Ali na umu imajte dvije stvari - morate biti na popisu da bi ušli i ako dođete poslije 22:30 možda nećete ni moći uči, naravno, ovisno o tome hoće li klub biti pun ili ne. Za Katran se maskirajte u zvijezde trash serija, filmske likove i izvođače iz 80-ih, a ako vam ništa ne pođe od ruke, uvijek možete biti kauboj ili Pipi Duga Čarapa.

Predlažemo vam 3 najbolja Fašnička tuluma u Zagrebu
Maškare u Katranu