Postanite dio dm-ove inicijative „Jer smo sve to MI“ i pomognite mnogima!

| Lifestyle |

20 godina dm-a u Hrvatskoj
"Jer sve smo to MI" dm inicijativa

dm vas sve poziva da postanite dio njene društveno odgovorne inicijative „Jer sve smo to MI“!

Ako poznajete projekt kojem je potrebna financijska podrška, donacija robe, opremanje i/ili uređenje prostora ili pomoć volontera, tijekom veljače 2016. imate priliku biti dio inicijative dm-a „Jer sve smo to MI". Društveno odgovornu inicijativu koja je usmjerena na realizaciju društveno korisnih projekata dm je pokrenuo povodom 20. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj.

Od 1. do 29. veljače na internetskoj stranici jersvesmotomi.hr ili u bilo kojoj prodavaonici dm-a u Hrvatskoj putem tiskane prijavnice prijavite ili predložite prijavu projekata u kategorijama društveno korisnog djelovanja, zaštite okoliša i održivosti te kulture, znanosti i sporta. dm će odabrati i podržati realizaciju onih projekata koji u najvećoj mjeri doprinose zajednici te boljem položaju ranjivih skupina u društvu.

20 godina dm-a u Hrvatskoj
"Jer sve smo to MI" dm inicijativa

"Dvadeseti rođendan dm želi proslaviti realizacijom projekata koji će pomoći našim sugrađanima, okolišu i razvoju zajednice. Pokrenuli smo inicijativu "Jer sve smo to MI" kako bismo podržali projekte koji pomažu u onim područjima u kojima je dm tijekom dvadeset godina doprinosio i u kojima ćemo nastaviti doprinositi te u godinama koje su pred nama. Pozivam sve građanke i građane da budu dio naše inicijative kako bismo prikupili što više prijava i 20. rođendan dm-a proslavili onako kako je dm poslovao tijekom dva desetljeća - stavljajući potrebe naših kupaca i zajednice na prvo mjesto", izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

20 godina dm-a u Hrvatskoj
"Jer sve smo to MI"  dm inicijativa

Prvu prodavaonicu u Hrvatskoj dm je otvorio u svibnju 1996. u Dubravi u Zagrebu, a danas je prisutan u 60 hrvatskih gradova. Dm je u temelje svog poslovanja ugradio brigu o zajednici i djelatnicima zbog čega će 20 godina društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj obilježiti realizacijom niza društveno-korisnih projekata.

Projekti će biti odabrani tijekom ožujka i travnja, a realizacija će započeti u svibnju 2016. godine - mjesecu u kojem dm slavi 20. obljetnicu poslovanja u Hrvatskoj. Pravila i uvjete prijave projekata te sve detalje o daljnjem tijeku inicijative možete pronaći na internetskoj stranici inicijative jersvesmotomi.hr.

20 godina dm-a u Hrvatskoj
"Jer sve smo to MI" dm inicijativa