Pogreške koje morate izbjegavati u kardio treningu

| Lifestyle |

Instagram / @underarmourwomen

Redovito vježbate, ali ništa se ne događa? Vaga stoji mirno, a tvrdoglavi kilogrami još uvijek su tu. Vrlo vjerojatno neispravno trenirate i sabotirate vlastiti uspjeh i tijelo koje zaslužujete.

Ako želite vidjeti rezultate svog truda i uloženog vremena, od sada pa na dalje izbjegavajte ove pogreške pod svaku cijenu:

1. Bez promjena
Uvijek vježbate isto? Ako je odgovor pozitivan, nažalost vam moramo reći da je to pogrešno. Tijelo se navikne na konstantno opterećenje, a kao rezultat gorenje masnoće stagnira, a nećete niti postići bolju kondiciju. Radije si postavite ciljeve, svaki mrvicu viši od onog prethodnog te pripazite da izmjenjujete umjerene i intenzivne intervale u treningu.

Instagram / @underarmourwomen

2. Nedostatak kontinuiteta
Kardio trening ne isplati se instantno. Ono što želimo reći je da se rezultati vide tek nakon nekoliko tjedana pa čak i mjeseci. Stoga nemojte odustati i

redovito vježbajte. Kontinuitet se ne odnosni na jedan trening mjesečno, već se potruditi biti u teretani barem četiri dana u tjednu.
3. Samo kadio trening
Nažalost, samo kardio trening nije dovoljan. Ova vrsta treninga jede kalorije, odnosno masnoće, ali ne gradi mišiće. Svakako uključiti trening snage u svoj program, jer cilj je imati zategnuto tijelo, a ne ono mršavo.