Pametni mobilni telefoni lijepog dizajna i pristupačnih cijena

| Lifestyle |

U svijetu u kojem Apple i Samsung telefoni gotovo pa vladaju, i koji realno jesu kvalitetni, ali više su zadovoljstvo nego potreba, često mislimo kako je pronaći i odlučiti se za kupnju pametnog telefona prava avantura.

U potrazi za novim smartphoneima ljudi često imaju glavobolje i nisu sigurni za koji bi se mobilni telefon odlučili. Srećom, postoje brendovi koji nisu toliko popularni, za neke od njih možda nikada niste ni čuli, a kada ih upoznate shvatit ćete vas kvalitetan mobitel može koštati manje nego što mislite. Postoje mobiteli koji su u cjenovnom ragu od tisuću do dvije kuna, bez pretplate, a jednako su pametni kao i oni daleko skuplji. Mogu podnijeti sve izazove, imaju sasvim korektnu kameru, procesor, memoriju i sve ostale specifikacije koje su vam potrebne kako bi vi s vašim novim mobitelom bili sretni i zadovoljni.

Huawei Honor 5X kvalitetan smartfon koji je na CES 2016 sajmu osvojio nagradu kao najbolji mobilni telefon. Huawei je kompanija koja je 3. na globalnoj listi proizvođača pametnih telefona. Recenzije kažu kako je kvaliteta kamere vrlo ugodno iznenađenje, a baterija oduševljava. U Hrvatskoj se može kupiti po cijeni od oko 1300 kuna.

Xiaomi Redmi Note 4 smartfon pristupačne cijene, kvalitetne izrade, dobrih performansi i dobre softverske podrške. Mobitel lijepog dizajna koji vas neće razočarati, a moguće ga je pronaći po cijeni od 1500- 2000 kuna.

Lenovo Moto G4 dokaz je kako je moguće dobiti vrlo kvalitetan pametni telefon po pristojnoj cijeni od 1500 kuna. Tanak i elegantan dizajn, sjajna 13- megapikselna kamera koja radi izvrsne fotke, a u plus verziji dostupan je i čitač otiska prsta.

Oppo F1 pametni telefon od 1500 kuna, a kada ga koristite doima se barem duplo skupljim. Iako plastičan, ultra je tanak i vrlo kvalitetno napravljen. 16 GB za pohranu prosječnom korisniku sasvim je dovoljno, a s microSD karticom od 128 GB bit će te više nego zadovoljni. S kamerom od 13 megapiksela zauvijek ćete zabilježiti trenutke. Sa zvučnicima više nego pristojne kvalitete može uživati uvijek i svugdje.

Sony Xperia E5 je pametni telefon kod kojeg za 1300 kuna imate 5 inčni mobitel s popriličnom dobrom kamerom što nije iznenađenje s obzirom na to da Sony proizvodi sjajne mobile kamera. Ugrađen MediaTek procesor više je nego zadovoljavajuć, a u svakodnevnoj upotrebi baterija će vas služiti barem cijeli dan. Ako je kvaliteta kamere najbitniji ili jedan od bitnijih kriterija kod odabira mobilnog telefona, vrlo je vjerojatno da je ovo najbolji izbor za vas.